Şimdi Ara

Asus VP228H 21.5' 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    f/p ürünü monitör arıyorum.Yaklaşık 1 haftalık araştırmalarım sonucunda bu modelde karar kıldım gibi.Fakat monitörlerden çok anlamadığım için bu konuyu açmak istedim.
    Genelde GO tarzı oyunlar oynuyorum ve uzun süre yazı yazıyorum.500 700 tl arası limitim var.

http://www.hepsiburada.com/asus-vp228h-21-5-1ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804451

Bu monitörde benim ilgimi çeken özellikleri;
    -Özellikle göz yormama teknolojisi beni etkiledi.
    -hopörlor mevcut
    -vesa uyumlu
    -hdmı
    -1 ms tepki süresi
    -ve özellikle oyuncular için ibaresi.

Alternatif bir monitör tavsiyesi ve bu ürün hakkında yorum yapabilecek birisi yardımcı olursa sevinirim.

• abddgr kullanıcısına yanıt
    alynyr hocam, 3 yyl garantisi de cebinize kalyr.
    http://www.hepsiburada.com/asus-vp228te-21-5-1ms-analog-dvi-d-full-hd-led-monitor-p-BD804702 alacaksan bunu al aynı özellikler daha ucuz. Bende almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrScorpion

http://www.hepsiburada.com/asus-vp228te-21-5-1ms-analog-dvi-d-full-hd-led-monitor-p-BD804702 alacaksan bunu al aynı özellikler daha ucuz. Bende almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz fazla geldi.

bahsettiğin modelde HDMI girişi bulunmuyor hocam.Bu devirde büyük eksiklik önerin için saol yinede

• ++++++++++++++++++up+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-gl2460hm-2ms60hz-full-hd-hdmi-led-monitor.html?srt=UP şunu da düşünebilirsin

dostum gözden kaçırdığım bir monitörü önermişsin.Fakat aklım ASUS vp247h modeline gidiyor.2 sinin arasındaki farkları söylüyebilirmisin? 100 liralik bir fiyat farkının olduğunun farkındayım fakat alacağım ürünü uzun süre kullanacağım fiyat benim için 2. planda şuan.Birde Tepki süresi 1 olsada ghosting olayı kötü olan monitörler mevcutmuş piyasada.Bu 2 modelde ghosting sorunu mevcutmudur?cevap için şimdiden saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abddgr -- 31 Ocak 2016; 19:13:39 >

BenQ GL2460HM
    ASUS VP247H
    BenQ RL2455HM
    VIEWSONIC VX2363SMHL

Ben de monitör alacağım için son üç gündür araştırdım ve bu 4 model arasındayım. Bence en iyi hem IPS hem de 2ms ile Viewsonic ama diğerlerine nazaran pahalı. Ayrıca verdiğim modellerin hepsinde HDMI ile hoparlör mevcut ve ayrıca mat ekran var. Flicker free(titreşimsiz ekran) ve mavi ışık teknolojisi de var. Oyunlarda bir problem çıkaracaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

BenQ GL2460HM
    ASUS VP247H
    BenQ RL2455HM
    VIEWSONIC VX2363SMHL

Ben de monitör alacağım için son üç gündür araştırdım ve bu 4 model arasındayım. Bence en iyi hem IPS hem de 2ms ile Viewsonic ama diğerlerine nazaran pahalı. Ayrıca verdiğim modellerin hepsinde HDMI ile hoparlör mevcut ve ayrıca mat ekran var. Flicker free(titreşimsiz ekran) ve mavi ışık teknolojisi de var. Oyunlarda bir problem çıkaracaklarını düşünüyorum.

ufak incelemeler sonucunda benq markasında RL2455HM nin bir tık daha önde olduğunu inceledim.
    BENQ:GL2460HM vs RL2455HM Link:http://www.benq.com.tr/products/comparison.cfm?session_compare=0,2085,2070&session_comparePlid=5
    Bu yüzden GL2460HM yi kafadan eledim.
    RL2455HM - VX2363SMHL - VP247H bu 3 model arasındayım bende senin gibi. Konu takip deyim.Karar verdiğin zaman benimle paylaşabilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abddgr -- 31 Ocak 2016; 22:46:13 >

Tamamdır.
  • Asus vs248hr ayarlarını bilen varsa söylesin 1 haftadır gözlerim mahvoldu.

monitör güzel ama çok parlak sanki
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    menüsünden parlaklığı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Menüyü mü bulamadınız? Yoksa %kaç olsun diye mi soruyorsunuz
  • erkange E kullanıcısına yanıt
    Kac olsun diye soruyorum. Ayarliyorum ama yine rahatsiz ediyor anlamadim acaba erkan ebatimi fazla geldi benimki 24 inch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende bu monitoru almayi planliyorum. Genel olarak oyun oynayacagim, fakat programlama falan da yapiyorum. Statik resim kalitesi, siyah-beyaz renk kaliteleri de bir parca onemli. Butce 400-520 arasinda falan. Bunu mu onerirsiniz yoksa farkli bir marka/model mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turingcompletemachine -- 5 Temmuz 2016; 22:18:32 >
    Usta aldin mi bende 228h almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

Usta aldin mi bende 228h almayi dusunuyorum.

asus kesinlikle bu tarz modellerde alınmaz rezalet bir görüntüsü ve performansı vardır kendi deneyimlerimden de bildiğim ve farklı modellerinide kullandım ayrıca forumda asus'un üst düzey cihazlarında bile sorunlu olduğuna dair kullanıcı yorumları var.Monitör düşünüyorsanız asus'dan uzak durun...
  • arteffeck kullanıcısına yanıt
    Viewsonix vx2257 aldim dun hepsiburadadan. Asus'un cok goz yorduguyla ilgili sikayetler varmis.

• Hayırlı olsun hocam.İyi günlerde kullanın.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.