Bildirim
Asus vs lenovo: hangisinin servisi iyidir??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
servis kalitesi oradaki çalışanların işi bilmeler özveri ve alakalarıyla ilgili bu konuda asus lenovo'ya nazaran daha birilerinin kötü veya iyi demesi bütün servislerin kötü veya iyi olacağı anlamını taşımaz asus'ta bu biraz daha azdır. -
En son aradığımda gayet ilgili gozuktuler bana.Durumu açıklayınca urun değişimi verdiler hemen.Tabi serviste urun 30gunu geçik kalmıştı. -
Asus tabiki ezici üstünlükle hemde -
lenovo'dan kesinlikle uzak durun! -
quote:
Orijinalden alıntı: tyyni
lenovo'dan kesinlikle uzak durun!
hadi ordan -
hangi servis daha iyidir diye düşünme.
Hangi notebook u alırsam servise götürmeme gerek kalmaz diye düşün. -
quote:
Orijinalden alıntı: colombo53
hangi servis daha iyidir diye düşünme.
Hangi notebook u alırsam servise götürmeme gerek kalmaz diye düşün.
:) o da mantıklı lakin benim arızalı elektronik ürün alma olasılığım çok yüksek.
hakem heyeti kararıyla paramı daha yeni aldım o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum :)
yine de senin düşünce şekline göre alacak olursak hangisi daha iyi bir seçim olur? -
Şahsen iki serviside aktif olarak kullandım şu an kullandığım notebbokada değişim kararı çıktı ve 3. kez değişiyor İkisindede bir problem yaşamadım.Sadece Asus servisiyle iş yapacaksan servise cihazı elden teslim edersen bir sorun çıkmıyor
-
yorumlar için herkese teşekkür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X