Bildirim
asus vs msı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lightning.(top'da zaten voltaj kilidi var o yüzden maximum gpu 1100-1150'ye kadar çıkar oda şanslıysan.) -
Son 2 günde 3. aynı başlık.
Asus almayın, MSI ya da Sapphire.
Asus müşterilerin taleplerini pek önemsemiyor. Önemseyene kadar almaynız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Nisan 2013; 21:08:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cybernoid
Son 2 günde 3. aynı başlık.
Asus almayın, MSI ya da Sapphire.
Asus müşterilerin taleplerini pek önemsemiyor. Önemseyene kadar almaynız.
Hocam simdi imza-mesaj uyumsuzlugu diyecem kizacaksin -
Ben memnunum, ama hepiniz aynı şansa sahip olamayabilirsiniz :)
OC yoksa Asus (ama böyle kocaman 3 slot kapatan kartta OC olsun arkadaş... Bu kadar soğutma düzeneği süs değil herhalde. Ama süsmüş...)
OC düşünüyorsanız kesinlikle Asus'tan uzak durun.
Ben bir eopsta atıp destek istediğimde uyuyan, yan çizen firmayı sevmem. ASUS global biraz öyle...
Anakart, Monitör, DVD sürücü ve ekran kartı Asus olan bir olarak yazıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Nisan 2013; 21:28:28 > -
quote:
OC yoksa Asus (ama böyle kocaman 3 slot kapatan kartta OC olsun arkadaş... Bu kadar soğutma düzeneği süs değil herhalde. Ama süsmüş...)
Ben bir eopsta atıp destek istediğimde uyuyan, yan çizen firmayı sevmem. ASUS global biraz öyle...
msı kaç slot kaplıypr? bir de msı ngarantisi nasıl? -
gtx 680 lightning -
quote:
asus'un anakartından şikayetçi misiniz? veya monitöründen. çünkü bunları asus tercih edeceğim. -
-
quote:
Yok anakart ve monitörde sıkıntı yok. Hatta anakart beklediğimden daha iyi ve stabil. Öyle ki işlemci ve ram'i sonuna kadar OC yapıyorum sıkıntı yok. Ram'leri 1900 üzeri çalıştırıyorum (1866) Hatta ekran görüntüsüde atayım birazdan.
Monitör zaten 2566 x 1440 ve renkler çok iyi, performansı çok iyi. Hakkını teslim edelim.
Bu hali ile stabil
anakart olarak ucuz ve kaliteli olması için z68 mi yoksa z77 mi?
-
Sıfır bir z68 bulamazsın zaten herhalde. Z77 daha güncel olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X