Şimdi Ara

asus vs msı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus 7970 top mu yoksa msı 7970 ligh. mı?(bulunup bulunmama veya stok durumunu sormuyorum. hangisi daha iyi. hangisinde daha fazla oc daha soğuk bir şekilde yapabilirim. )

• lightning.(top'da zaten voltaj kilidi var o yüzden maximum gpu 1100-1150'ye kadar çıkar oda şanslıysan.)
  • Son 2 günde 3. aynı başlık.

Asus almayın, MSI ya da Sapphire.

Asus müşterilerin taleplerini pek önemsemiyor. Önemseyene kadar almaynız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Nisan 2013; 21:08:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Son 2 günde 3. aynı başlık.

Asus almayın, MSI ya da Sapphire.

Asus müşterilerin taleplerini pek önemsemiyor. Önemseyene kadar almaynız.

Hocam simdi imza-mesaj uyumsuzlugu diyecem kizacaksin
  • Ben memnunum, ama hepiniz aynı şansa sahip olamayabilirsiniz :)

OC yoksa Asus (ama böyle kocaman 3 slot kapatan kartta OC olsun arkadaş... Bu kadar soğutma düzeneği süs değil herhalde. Ama süsmüş...)

OC düşünüyorsanız kesinlikle Asus'tan uzak durun.

Ben bir eopsta atıp destek istediğimde uyuyan, yan çizen firmayı sevmem. ASUS global biraz öyle...

Anakart, Monitör, DVD sürücü ve ekran kartı Asus olan bir olarak yazıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 4 Nisan 2013; 21:28:28 >
  • quote:

Ben memnunum, ama hepiniz aynı şansa sahip olamayabilirsiniz :)

OC yoksa Asus (ama böyle kocaman 3 slot kapatan kartta OC olsun arkadaş... Bu kadar soğutma düzeneği süs değil herhalde. Ama süsmüş...)

Ben bir eopsta atıp destek istediğimde uyuyan, yan çizen firmayı sevmem. ASUS global biraz öyle...

msı kaç slot kaplıypr? bir de msı ngarantisi nasıl?
  • gtx 680 lightning
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    MSI VS MONSTER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben memnunum, ama hepiniz aynı şansa sahip olamayabilirsiniz :)

asus'un anakartından şikayetçi misiniz? veya monitöründen. çünkü bunları asus tercih edeceğim.
  • Yok anakart ve monitörde sıkıntı yok. Hatta anakart beklediğimden daha iyi ve stabil. Öyle ki işlemci ve ram'i sonuna kadar OC yapıyorum sıkıntı yok. Ram'leri 1900 üzeri çalıştırıyorum (1866) Hatta ekran görüntüsüde atayım birazdan.

Monitör zaten 2566 x 1440 ve renkler çok iyi, performansı çok iyi. Hakkını teslim edelim.

Bu hali ile stabil

asus vs msı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 5 Nisan 2013; 16:40:27 >

• quote:

Yok anakart ve monitörde sıkıntı yok. Hatta anakart beklediğimden daha iyi ve stabil. Öyle ki işlemci ve ram'i sonuna kadar OC yapıyorum sıkıntı yok. Ram'leri 1900 üzeri çalıştırıyorum (1866) Hatta ekran görüntüsüde atayım birazdan.

Monitör zaten 2566 x 1440 ve renkler çok iyi, performansı çok iyi. Hakkını teslim edelim.

Bu hali ile stabil

asus vs msı

anakart olarak ucuz ve kaliteli olması için z68 mi yoksa z77 mi?

• Sıfır bir z68 bulamazsın zaten herhalde. Z77 daha güncel olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.