Şimdi Ara

ASUS VW193D LCD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alaz1903 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS, yeni nesil 19” geniş ekran LCD monitörü olan VW193D modelini piyasaya sundu. Yeni modelin en önemli özelliği 1440 x 900 çözünürlüğe sahip 16:10 oranında geniş ekran formatı sayesinde birden fazla uygulamayı aynı anda ekrana sığdırabilmesi.

ASUS tarafından tasarlanan ve “V” serisi modellerde kullanılan ince yapılı LCD panel sayesinde monitör daha şık ve estetik bir görünüme sahip. 5ms tepki süresi ve yüksek görüş açılarına sahip monitör ev ve ofis kullanıcıları için iyi seviyede bir performans sunmakta.

VW193D modelinde kullanılan ASUS tarafından geliştirilmiş Splendid teknolojisi farklı uygulamalar için görüntü kalitesini arttırmak üzere 5 otomatik mod ve 3 farklı renk tonu sağlamakta.

Teknik Özellikler Panel Boyutu: 19" Wide Max. Çözünürlük: WXGA+ 1440x900 Nokta Aralığı: 0.285mm Parlaklık: 300 cd/m2 Kontrast: 800:1 Görüş Açısı: 170 (H) / 160 (V) Tepki Süresi: 5ms Renk Paleti: 16.2M Analog Giriş: 15-Pin D-Sub

• Asus zaten marka cennetinde bana kalırsa tahta oturmuş durumda ..MW221U kullanıcıyım son derece menunum .zarif dizaynı ve eşsiz özellikleri ile tahttada kalacak gibi . Bu modelinde DVI olmaması eksiklik gibi görünsede Adı bu eksiksikligi kapatıyor bence...

Asus PG221 22" widescreen modelinide sabırsızlıkla bekliyorum umarım piyasaya yüksek fiyatla girmez..

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeR^GeNeR@L -- 25 Ekim 2007; 15:46:35 >
  • bende aynı şeyler LG için düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeR^GeNeR@L

Asus zaten marka cennetinde bana kalırsa tahta oturmuş durumda ..MW221U kullanıcıyım son derece menunum .zarif dizaynı ve eşsiz özellikleri ile tahttada kalacak gibi . Bu modelinde DVI olmaması eksiklik gibi görünsede Adı bu eksiksikligi kapatıyor bence...

Asus PG221 22" widescreen modelinide sabırsızlıkla bekliyorum umarım piyasaya yüksek fiyatla girmez..

SAYGILAR

22" fena bir monitöre benziyor ama fiyat çok uçık olacağı kesin çünkü bunun 19" uçmuş.
  • dvi sız monitörler neden hala üretiliyor çok mantıksız
  • Bende 192T var 330 cd parlaklıkla bundan daha iyi...
  • asus lcd monitörlerde ölü piksel politikası nedir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.