Şimdi Ara

Asus VX239H - AOC E2461Fwh Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , elimden geldiğince araştırıyorum ama yeterli bilgi bulamadım 2sinide denemiş biri olsa çok iyi olurdu...:)
    Şimdi 5 ms ile 2 ms arasındaki fark beni bozmaz durum böyle iken ips olan asus öne çıkıyor fakat aocu 500 tllere bulmak mümkünken asus 600 küsürlerde.Aoc ile ips olan asus arasındaki renk canlılığı görüntü kalitesi ne kadar farklıdır +100-150 tl vermeye değer mi ?

http://www.aocmonitorap.com/v2015/hk/product_display.php?id=437

http://www.asus.com/tr/Monitors_Projectors/VX239H/specifications/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishermanx -- 21 Aralık 2014; 20:48:54 >

• Fishermanx kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer konuma yazmışsınız. Ben Asus ile ilgili kendi tecrübelerimi yazayım.

+Artıları

+Panel IPS olduğu için her yönden kusursuz görünüyor.
    +Titreme, ghosting, input lag gibi sorunları yok.
    +İnce ve şık bir çerçevesi var.
    +Panel içe gömül değil dışa çıkık şekilde. Yani paneliin çervesinin 1 mm içinde değil. Direk paneli görüyorsunuz.
    +2 HDMI, 1 VGA girşi, 1 mikrofon, 1 speaker çıkış var. HDMI'ların MHL desteği de var.B urdan bakarsak zengin giriş çıkışları var.
    +5 ms oyun içinde ideal. En azından ben hiç sorun yaşamadım.
    +Üzerinde çift speaker var.
    +Basmatik değil dokunmatik yönetim tuşları var.
    +Menüsü basit ve Türkçe. Modlar arasında hızlıca geçiş yapabiliyorsunuz.
    +Yandan çok ince görünüyor.
    +Parlaklık ve kontrast iyi.
    +Renkler oldukça iyi.
    +Ekran mat kaplamalı olduğu için yansımayı önlüyor.

-Eksileri

-Plastik kalitesi çok çok iyi değil ama çok kötü de değil. Ortalama bir malzeme kalitesi var.
    -Monitörü tutan ayak en ufak sarsıntıda baya bir sallanıyor. Bunun sebebi ayak ile monitör arasındaki parçanın ince olması.
    -Çok narin bir yapısı var. Elde kalacak gibi ama bunun sebebi ince olması.
    -Speakerlarından fazla ses gelmiyor.
    -Arka tarafı piano black kaplamalı olduğu için bolca çizik ve parmak izi bırakıyor.
    -İnce olmasından dolayı adaptörü dışarıda ama bu bir eksi mi tartışılır.
    -Vesa bağlantı delikleri yok. Sadece masaüstü kullanım için yapılmış tabi bu benim için bir eksi değil sadece masaüstünde kullandığım için.

Aklıma gelenler bunlar. Ben alırken herşeyden biraz olmasıdan dolayı tercih etmiştim ama işte başımıza çizgi sorunu çıktı. IPS monitör olması bir tercih. 2-3 kişi beraber bir şeyler izlenecekse IPS olması bir artı. Onun dışında tek kullanıcılık işler yapacaksanız normal TN monitörlerde iyidir. IPS monitörün rengi daha iyi gösterdiği konusu göreceli biraz. Ben çizim, tasarım, photoshop gibi işler yapmadığımdan çok anlayamadım. İyi monitördü benim için. Ben illaki IPS FULL HD Speaker olan ince bir monitör almak istediğim için almıştım.Memnun kaldım. Gerisi sizin gereksinimlerinize kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerofdreams -- 17 Aralık 2014; 21:05:50 >

• Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok teşekkür ederim üşünmeyip bukadar detaylı yazdığınız için umarım sizinde sorununuz en kısa süreder hallolur Birde siz ne kadara ve ne zaman almıştınız ona göre indirim ve kur düşmesini bekliyim bende fark varsa kayda değer miktarda
    Teşekkür ederim.Ben 2014 haziran ayında, 530 liraya hızlıal.com dan almıştım,Şimdilerde 600'ü görmüş fiyat olarak. Dolar düşer mi düşmez mi blkemeyeceğim valla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kesinlikle değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

kesinlikle değmez.

bugün vatanda gidip gördüm ama ayarları ne durumda verdikleri görüntü hepsini eşit mi gidiyor allah bilir ... fakat saçma şekilde aocun renk canlılığı ips lere göre daha iyi gibiydi bu gidişle kararsızlıktan kafayı yiycem :D
    fiyat artışından sonra aoc a yeni alternatifim bu monitör ne düşünüyorsunuz ?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vs239hv-genis-ekran-ips-led-monitor.html

buda olabilir hb ' den aoc ' de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ML239H IPS Monitör
    13 yıl önce açıldı
    Viewsonic vx2428j vs Aoc 24g2sp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.