arkadaşlar ikinci el Asus N550JV laptop aldım 1 senelik, laptop fabrika çıkışı windows 8 olarak çıkmış altta windows 8 etiketi de var (pro ile satışa sunulmuş sanırsam) sonradan W8 Enterprise yüklenmiş korsan olarak özelliklere baktığımda orjinal olarak gösteriyor fakat korsan olduğu belli. Çünkü windows 10 a direk güncelleyerek geçiş yapamıyorum.
RW-Everything programı ile biosa gömülü orjinal lisansımı öğrendim, Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\İşlem Merkezi\Windows Etkinleştirme kısmında ''Yeni bir anahtarla etkinleştir'' dediğim zaman keyi giriyorum ilk başta; ''ürün anahtarınız çalışıyor hazır olduğunuzda devam edin'' diyor. Sonra '' Girdiğiniz ürün anahtarı bu windows 8 sürümü ile çalışmayacak'' hatası alıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Windows sürümünüz Windows 8 single language türkçe' dir onu kurarsanız keyiniz ile aktive olur daha sonra windows 10 yükseltme yapabilirsiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme