Ben fiyatları 7000 civarı olmadıkça ikisini de tercih etmezdim. Pil ömrü, ışıklı klavye gibi beklentilerinize göre birini tercih edebilirsiniz. |
Asus x515ea i5 11. nesil 512 gb laptop 10.499 tl (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doları zor tutuyorlar hocam 7.000tl civarı hayal olur diye düşünüyorum.
Asus modelinde artı olarak 512ssd ve w11 var
Lenovo’da artı olarak pil ömrü ve şık tasarım var. Asus’u iptal ettim Lenovo’nun eksilerine rağmen onu alacam çünkü ssd takviyesi yapabilirim ve windows yüklemede bir problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 20 Kasım 2022; 18:9:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
İşlemciyle göz boyuyorlar.. 5700u güzel ama 5500u da ona göre pek geride bir işlemci değil.
Bu laptopta TN panel ekran var, pili ufacık 38Wh, parmak izi okuyucu, ışıklı klavye, type-c şarj (en azından powerbankle falan şarj edilebilirdi) gibi kullanışlı özellikler yok. Full plastik kasa, zayıf hoparlörler, işletim sistemi yok. İşlemci harici bomboş bir laptop yani.
Alacağınız laptopu aşağıdan aratıp sizin için önemli olan özelliklerin olup olmadığına bakabilirsiniz.
psref.lenovo.comLenovo,Lenovo V15 G2 ALC,Model:82KD0044TXhttps://psref.lenovo.com/Detail/Lenovo/Lenovo_V15_G2_ALC?M=82KD0044TX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo01 -- 22 Kasım 2022; 21:17:28 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X