Bildirim
ASUS X540LA-XX265DC i3 Laptopa ssd takmak istiyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar
Hocam bende bu laptoptan almak istiyorum
ram takviyesi yaptınız mı?
Oyun performansi nasil sicaklik degerleri?
Laptobun ekrani kasasi klavyesi nasil
Kronik problemi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Bende dün siparişi verdim.Gelince haberdar ederim dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: Lu£
Merhaba
Bende dün siparişi verdim.Gelince haberdar ederim dostum.
hocam yorumların nasıl -
Bu kadar düşük fiyatlı laptop daha önce kullanmadığımdan mı bilmiyorum ama malzeme kalitesi çok kötü geldi bana.Klavyenin olduğu kısım esniyor.sert bassam klavye içine göçecekmiş gibi hissettiriyor.Açma kapama düğmesini klavyenin sağ üst köşesine koymuşlar o komiğime gitti.En çok sinirimi bozan olay acayip bir fan sesi var.Açıkcası aldığıma pişman oldum.Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
quote:
Bu kadar düşük fiyatlı laptop daha önce kullanmadığımdan mı bilmiyorum ama malzeme kalitesi çok kötü geldi bana.Klavyenin olduğu kısım esniyor.sert bassam klavye içine göçecekmiş gibi hissettiriyor.Açma kapama düğmesini klavyenin sağ üst köşesine koymuşlar o komiğime gitti.En çok sinirimi bozan olay acayip bir fan sesi var.Açıkcası aldığıma pişman oldum.Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
ben cuma gunku kampanyadan 1280 tl kusura ekteki cihazı havale ile sipariş ettim ama daha havaleyi pazartesi yapacagım.
http://www.hepsiburada.com/asus-x540la-xx532t-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001VOKN
Cihaz sanırım sizinkiyle aynı, yorumlarınızdan sonra içime şüphe düştü ama bu fiyata da artık dolar yüzünden laptop yok gibi, alağıdaki de 980 tl falan olmustu, keske onu mu alsaydım acaba ?
http://www.hepsiburada.com/packard-bell-tg81-ba-200tk-intel-pentium-n3700-1-6ghz-2-4ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-nx-c3yey-003-p-BD601757
-
Bende çok araştırdım.Dediğiniz gibi dolar arttığı için bu seviye laptoplar olması gerekenden çok pahalı.En son gözümü karartıp bunu tercih ettim ama keşke 2bin lira üstü bir laptop alsaydım diyorum şimdi.Bu fiyatlara düzgün bir ürün olacağını sanmıyorum artık.Attığınız linkteki laptobında özellikleri düşük zaten almaya değmez.
Ben ssd ekledim.Ram arttırmayı da düşünüyorum.Eğer oraya buraya götürülmezse laptop yine iş görür gibi ama sizde gelince görürsünüz kasa kalitesi kötü.Klavye nolur bana dokunmayın diye ağlıyor resmen. -
quote:
Bende çok araştırdım.Dediğiniz gibi dolar arttığı için bu seviye laptoplar olması gerekenden çok pahalı.En son gözümü karartıp bunu tercih ettim ama keşke 2bin lira üstü bir laptop alsaydım diyorum şimdi.Bu fiyatlara düzgün bir ürün olacağını sanmıyorum artık.Attığınız linkteki laptobında özellikleri düşük zaten almaya değmez.
Ben ssd ekledim.Ram arttırmayı da düşünüyorum.Eğer oraya buraya götürülmezse laptop yine iş görür gibi ama sizde gelince görürsünüz kasa kalitesi kötü.Klavye nolur bana dokunmayın diye ağlıyor resmen.
benim kargo halen gelmedi, sözde hızlı teslimdi, pazartesi aldıgım urunu hb dun yollamıs, artık pazartesi kargo gelir.
Bugun vatana gittim, beyaz olanını inceledim, fiyat 1643 Tl çekmişler yuh dedim :) Evet kasada tuslara bastıgında içeri fazla yaylanıyor ama asusun bazı 2500-2700 tl lik laptoplarına baktım onlarda da oyle, herhalde ergonomik klavye tsarımı dedikleri bu :) :)
---
Ergonomik Klavye Tasarımı
X Serisinin tam boyutlu tek parça halinde şık klavyesiyle yazı yazmak hiç bu kadar rahat olmamıştı. Geliştirilmiş arka donanım, 1.8mm tuş hassasiyet mesafesi ve minimum tuş boşluğu sağlayarak sağlam bir tuş duygusu edinmenizi sağlıyor.
--
dün de bunu gördüm 1399 tl ye, artısı 1 tb hdd ve gt920m harici kartı, acaba dedim kargoyu yollasam da bunu mu alsam, gerçi benimkiğnde win10 var bunsa yok
http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-3558-intel-core-i3-5015u-2-1ghz-4gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b01f45c-p-BD602259
-
Dell marka notebook'u kullanıyorum hocam yeni aldım sorun varsa sorabilirsin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerry Way
merhaba
- kasa, klavye kalitesi ?
- genel performans ?
- ısınma, fan durumu ?
- Bir de win10 işini nasıl halletin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
quote:
merhaba
- kasa, klavye kalitesi ?
- genel performans ?
- ısınma, fan durumu ?
- Bir de win10 işini nasıl halletin ?
1-Kasa,klavye kalitesi gayet güzel kasanın her tarafı tırtıklı plastik (Tam adını bilmiyorum ) yani eğilip bükülmüyor şık ve sert bir kasası var ve güven veriyor.Klavyeye gelince gayet tuşa baktığınızda tokluk hissi alıyorsunuz eğilip bükülmüyor içine girmiyor.Birde kasa suya dayanıklı yazıyordu ne kadar doğru bilinmez
2-Genel performansı tatmin edici lakin hdd den pek memnun kalmadım ssd istiyor. onun dışında birkaç oyun oynama fırsatı oldu.
Dirt Rally :32-37 fps (medium)
Bioshock İnfinite;32-48 fps (High)
League of Legenda: 130+ fps (ultra)
Şu anlık bunları deneme fırsatım oldu.
3-Isınma konusunda çok iyi diyebilirim kış olduğundan mıdır bilmem ort.1 saat Dirt Rally oynadım değerler 49-51 derece civarındaydı
4-)Windows olayını çözemedin ne yazıkki masaüstü için win 10 pro key almıştım lakin notebook için aklıma gelmemişti. Şuan arayışlardayım idare etmesi için win7ultimatex64 kurmak zorunda kaldım.
Aktara bileceklerim bu kadar şimdilik ileride daha detaylı incelemesini Notebookun konusuna yazmayı düşünüyorum
(yazım hataları varsa kb telden bu kadar oluyor)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
bilgiler için teşekkürler, bir de unutmusum ekran görüntü kalitesi nasıl ?
Ben Hb den aşağıdaki cihazı cuma indiriminden 1289 TL ye aldım, windows 10 lu cihaz. Kargo subesine gelmiş ama bugun ctesi diye teslime çıkmadılar. Şimdi ben bu cihazı alayım kullanayım mı yoksa iade edip dEll i mi alsam, tabi bu durumda 100 TL daha vermem gerecekecek ?
http://www.hepsiburada.com/asus-x540la-xx532t-intel-core-i3-5005u-2-0ghz-4gb-500gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000001VOKN
-
Ekranında ölü pixel,ışık sızması vs görmedim kalitesinde gayet iyi,notebook ekranından bekleneni karşılıyor
Diğer sorunuza gelince oyun ile herhangi bir işiniz yoksa hd5500 gayet yeterli olabilir sizin için 100 tl ile gt920m alıyorsunuz gibi düşünün. karar sizin bu arada Ebrardan 1.352 tl'na satın almıştım şuan fiyatı biraz uçmuş
quote:
Ekranında ölü pixel,ışık sızması vs görmedim kalitesinde gayet iyi,notebook ekranından bekleneni karşılıyor
Diğer sorunuza gelince oyun ile herhangi bir işiniz yoksa hd5500 gayet yeterli olabilir sizin için 100 tl ile gt920m alıyorsunuz gibi düşünün. karar sizin bu arada Ebrardan 1.352 tl'na satın almıştım şuan fiyatı biraz uçmuş
ebrarda satılanın işlemci i3-5005U ama hepsiburadaki i3-5015U .5015U olan çok az daha hızlı. Ebrarın sitesine yanlıs mı yazmıs olabilirler mi ? -
Yanlış bilgi hocam kesinlikle,içindeki işlemci i3-5015U CPU-Z ss ini atarım istersen. -
quote:
Ben ssd ekledim.Ram arttırmayı da düşünüyorum.Eğer oraya buraya götürülmezse laptop yine iş görür gibi ama sizde gelince görürsünüz kasa kalitesi kötü.Klavye nolur bana dokunmayın diye ağlıyor resmen.
hocam içindeki 4gb hariç + 4gb daha takacak slot var mı ? tek slotsa 4i çıkarıp 8 takmak lazım, masraf artıyor
-
quote:
valla sizin ve hb deki bir kasayla ilgili birkaç yorum uzerine asus x540la i3-5005 i iade ettim, artık iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum, win10 lu 1280 tl ye almıstm, bir daha o fiyata zor buşurum, einsizlerine 1350-1400 istiyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X