Şimdi Ara

Asus X54C Ekran Kartı Sorunu ( Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [Arkadaşlar 2 ay önce aldığım Asus X54C nootebook u bazı oyunlarda ekran kasıyor diye ekran kartını güncellemek istedim
    Ekran kartı modeli intel hd graphics 3000 intel in resmi sitesinden Güncellemeyi buldum ve indirdim. Laptop a kurarken ekran kararı ve reset atmak zorunda kaldım.
    laptop açıldıktan sonra Baktım ki ekran kartı driver i tamamen silinmiş. indirdiğim driver i kurdum reset attıktan sonra halen aynı
    Binbir Çaba harcamama rağmen Yükleyemedim
    Acaba yalnış driver i mı yüklüyorum sorunu bir türlü bulamadım acil yardımımınıza ihtiyacım var.

Laptop özellikleri
    sus'un X54C serisinden olan SX048O dizüstü bilgisayarın başlıca özellikleri şöyle: 15.6" 1366x768 piksel HD LED ekran, 2GB DDR3 ram bellek, İntel Celeron Dual Core B815 1.60 ghz hızında İşlemci, 320Gb sabit disk, 0.3mp kamera, kart okuyucu, HDMI girişi, SRS Premium Sound, Bluetooth ve Wi-fi.
    Windows 7 profosyonel 32 bit
    Laptop hakkında ayrıntılı Bİlgiye Buradan ulaşabilrsniz.

Resmi istesinden indirdiğim Ekran kartı Driver i da burayaTıklayarak ulaşabilirsiniz.
    Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aZaZeLqOGo -- 22 Eylül 2012; 13:16:39 >

• XShredder adlı programla da kaldırmayı dener misiniz? Ardından kurulumu tekrar yapın.

Not:
    donanımhaber forum
    Duyuru: ACİL YARDIM vb. alakasız başlıklar hk. » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_63779689/tm.htm
  • hocam dediğini uyguladım ancak olmadı :(
  • Aygıt yöneticisinde ekran kartında herhangi bir sorun görünüyor mu?
  • ekran kartını kaldırmadan önce ekran bağdaştırıcılarında intel hd grapics family yazıyordu onu kaldır dedim res attıktan sonra sistem otomatik bunu yükledi

C:// nin içindeki driver klasöründe ki intel klasörüne girdiğimde setup ına tıkladığım zamnda bu uyarı çıkıyor

naptıysam olmadı 2 gündür bu sorunla cebelleşiyorum :(

• Evet arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu 50 bin tane driver indirip denem sonunda en sonun da başardım
    aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar için Çözümü anlatayım

İlk olarak bu ekran kartının güncellemesi die bir şey yok elinizde ki zaten en son sürümü güncel sürümü filan çıkarsa karşınıza indirip te kurmayın benim düştüğüm duruma düşmenizi istemiyorum

Olduki indirdiniz Kurmaya çalıştınız ve ekran kartınızı ın driverini tamamen sildiniz
    Aygıt yöneticisine baktığınızda ekran bağdaştırıcınızda halen ekran kartınız yüklü olduğu görünüyor

1> Ekran bağdaştırcınızın üstüne gelin ve üstte sağdan 3 olan kaldır seçeneğini tıklayın
    2> Bilgisayarınıza Res atın
    3> Res attıktan sonraaçıldığı zaman monitör ünüzü otomatik olarak Yükleyecektir
    4>Daha sonra Asus X54C VGA Driver ı indirin ( sitede 32ve 64 bit seçenekleri mevcut)
    5> İndrime işlemi tamamlandıktan sonra kurulumu tamamlayın ve Bilgisayarınıza Res atın
    6> ve mutlu son driveriniz kurulmuştur

Kullandığım Laptop Asus'un X54C serisinden olan SX048O
    Windows 7 32 bit
    Ekran Kartı modeli intel hd graphics Familiy ( 3000)

Yardımlarından dolayı merhaba80 ne Çok teşekkürler.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.