Şimdi Ara

Asus X550J Pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır cihaza sahibim. Pirizde takılı olduğu zaman sarjı maksimum %88'e çıkıyor sonrasında dolmuyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa her türlü tavsiyeye açığım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır cihaza sahibim. Pirizde takılı olduğu zaman sarjı maksimum %88'e çıkıyor sonrasında dolmuyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa her türlü tavsiyeye açığım...

Aynı sorunu yaşıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun devam etmekte. UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır cihaza sahibim. Pirizde takılı olduğu zaman sarjı maksimum %88'e çıkıyor sonrasında dolmuyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilen varsa her türlü tavsiyeye açığım...

Hocam sanırım pilde aşınma olmuş. Bunun çok bir çözümü yok. Ben bu laptopu aldığım gün şarj edip kutusuna koydum. Aldığım günden beri böyle kullanıyorum. İhtiyacım olursa diye nadirende olsa takıp kullandığım zamanlar oldu. Ama malesef laptop pilleri 2. senesine yaklaştığı zaman yavaş yavaş şarj tutmamaya başlıyor. Tek diyebileceğim pil kalibrasyonu ancak ne kadar faydalı olur bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorce -- 7 Ağustos 2016; 13:45:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.