Bildirim
ASUS X550JK Wİ-Fİ SORUNU ACİL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
arkdaşlar yardım edin wi-fi yi açıyorum hiç ağ bulunamadı diyor direk.Wi-fi ağlarını görmüyor nasıl çözerim bu sorunu?
bendede aynı sorun var kardeş çözebildin mi sorunu anlatırmısın? -
Sorun gider de duzeliyor bende. En kotu ac kapa yap ssd varsa 10sn surmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jet1X
quote:
arkdaşlar yardım edin wi-fi yi açıyorum hiç ağ bulunamadı diyor direk.Wi-fi ağlarını görmüyor nasıl çözerim bu sorunu?
bendede aynı sorun var kardeş çözebildin mi sorunu anlatırmısın?
krdsş ben çözdüm sorunu adını unuttum denetım masasında programlardan wi-fi driver mi internet driver mi ne onu sildim düzeldi -
quote:
quote:
quote:
krdsş ben çözdüm sorunu adını unuttum denetım masasında programlardan wi-fi driver mi internet driver mi ne onu sildim düzeldi
ralink wifi driver'ı mı kaldırayayim? Senin wifi kartı markası da ralink mi?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
krdsş ben çözdüm sorunu adını unuttum denetım masasında programlardan wi-fi driver mi internet driver mi ne onu sildim düzeldi
ralink wifi driver'ı mı kaldırayayim? Senin wifi kartı markası da ralink mi?
Aynen hıcam onu kalfırın wi fi düzeliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X