Şimdi Ara

ASUS X550JK-XO012D İçin Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta ASUS X550JK-XO012D bilgisayar aldım. Ben masaüstü kullanmaya alışkın olduğum için bilgisayarı monitöre bağlayıp kullanmak istiyorum, daha rahat oluyor. Ekran 1366 x 768 çözünürlüğe sahip, biraz da bunu yükseltmek için istiyorum.

Bütçe için 300-350 lira civarı diyebilirim. Çok ekstra ve ısrarlı tavsiyeler olursa 500 liraya kadar çıkabilirim :)

Monitörden anlamadığım için yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ çanadolu Çocuğu -- 18 Mart 2015; 13:11:47 >

• İ çanadolu Çocuğu kullanıcısına yanıt
    AOC i2269vw olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

AOC i2269vw olabilir.

Teşekkürler Hocam. Laptop ile kullanınca iyi bir performans alabilir miyim bu ya da başka bir monitörrden? Ya da uyumsuzluk gibi bir sorun olabilir mi bağlayacağım laptop ile? GTX 850 ekran kartı var bu laptopta. Üstte yazdığm gibi hem kullanmak daha kolay oluyor monitör ile hem de çözünürlüğün full hd olmasını istiyorum.. Bu konudan hiç anlamadığım için soruyorum :)
  • Bende aynı kararsızlığı yaşıyorum eğer dener yada öğrenirseniz haber verin hocam, birde mesela notebook un ekranını kapatınca monitördeki görüntü de kayboluyor mu yoksa uyku moduna geçmesini engelleyebiliyor muyuz merak ediyorum.
  • casper7 C kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bilgi edinirsem haber veririm.
  • İ çanadolu Çocuğu kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.