Şimdi Ara

ASUS X550JX Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayında aldığım X550JX-XX106T cihazımın lcd paneli dağıldı. Servise gönderdim sonuç olarak 700 TL gibi fahiş bir fiyat çıkardılar. Dışarıda sorduğumda ise 230 - 350 TL arası fiyat alıyorum sizce ne yapmalı ?
    Garantisi olduğu için hem orjinal serviste yaptırmak istiyorum ancak maddi durum belli 700 tl panele vermek çok zor benim açımdan kara kara düşünüyorum.

• Ayrıca cihaza 1920x1080 panelde takılabildiğini öğrendim. GTX950 bunun üstesinden gelebilir mi ? Yük artacak çünkü bu ekranla yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerShot58

Ayrıca cihaza 1920x1080 panelde takılabildiğini öğrendim. GTX950 bunun üstesinden gelebilir mi ? Yük artacak çünkü bu ekranla yorumlarınızı bekliyorum.

950 kalkar bence hocam
  • paylaşımlı intel kartlar 4k çözünürlük destekliyor artık, full hd panel alabiliyorsanız hd düşünmeyin bile.
  • wagner kullanıcısına yanıt
    asus servis yaparmi acaba bunu orjinalde hd var cunku
  • benim korkum fps dusuklugu cok olur mu diye parasiyla asusda takarsa problem olmayacaktir diyorum
  • 570 TL sadece LCD Panel ücreti ödeyeceğim gelişme oldukça yazarım. 70 TL işlem ücreti 500 tl panel ücreti olarak yazmışlar. Onayladım yapılmasını bekliyorum
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    Hocam full HD taktırsaydınız gerektiğinde ayarı düşürüp HD te de çekersiniz. HD de iyi tabi ama insan hep daha fazlasını istiyor fhd yaninda HD baya sönük kalıyor :D neyse her türlü hayırlı olsun hocam allah beterinden saklasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meleklerinincarlisi kullanıcısına yanıt
    Ekranda sağlanacak değişiklik ürün modeline uygun aynı parça ile sağlanmaktadır. (ASUS)

Cevabı aldım Asus dan öyle bir şey yapılamıyormuş. Dışarıda yaptırsaydım kesinlikle FHD seçerdim hocam.
  • Değişim işlemi tamamlandı. Asus İstanbul servisinde yaptırdım. 570 TL ücret yalnızca lcd panel+işçilik için alındı.DIş çıtalar vs içinde toplamda 700 tl isteniyor bilginiz olsun.

İlgilenen herkese çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.