Şimdi Ara

ASUS X550JX Oyunlarda Kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, elimde X550JX XX099D 4gb modeli var. Dün akşam cs:go oynarken bir anlık sinirle touchpad bölgesine biraz sertçe vurdum. Vurduğum gibi oyun kasmaya başladı. Kapadım açtım, normalde 120-150 arası değişen bir fps değerim varken bu 90 civarına düştü. 90fps almama rağmen oyun hala da kasıyor. Yazılımsal birşey değil sanırsam, driverlerim güncel, hatta belki bi çözüm olur diye format bile attım boş yere. Sizce sorun ne olabilir kalıcı birşey midir? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• Hdd'ye vurmuş olabilir misiniz acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pek bilmiyorum, touchpadin olduğu bölgeye doğru vurdum. Bilgisayarıda açabildiğim kadar açtım galiba hdd var orada. Normalde stabil çalışıyor ama, ne olmuş olabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupcayan

Hocam pek bilmiyorum, touchpadin olduğu bölgeye doğru vurdum. Bilgisayarıda açabildiğim kadar açtım galiba hdd var orada. Normalde stabil çalışıyor ama, ne olmuş olabilir sizce?

Fiziksel hasar meydana gelmiş olabilir. Bi süre kullanın kendi kendine düzelebilir. Düzelmezse yavaş yavaş bozulur gider hdd yenisiyle değiştirirsiniz. Allahtan cok pahalı bir parça değil .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Orijinalden alıntı: yakupcayan

Hocam pek bilmiyorum, touchpadin olduğu bölgeye doğru vurdum. Bilgisayarıda açabildiğim kadar açtım galiba hdd var orada. Normalde stabil çalışıyor ama, ne olmuş olabilir sizce?

Fiziksel hasar meydana gelmiş olabilir. Bi süre kullanın kendi kendine düzelebilir. Düzelmezse yavaş yavaş bozulur gider hdd yenisiyle değiştirirsiniz. Allahtan cok pahalı bir parça değil .

Peki hocam çok teşekkürler yardımınız için.
  • aynen hdd sarsıntılar ile kolayca bozulan bir parça o yüzden değiştirirsen düzelir büyük ihtimal. c den d ye falan dosya atmaya çalış eskisine göre yavaş mı bi bka bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

aynen hdd sarsıntılar ile kolayca bozulan bir parça o yüzden değiştirirsen düzelir büyük ihtimal. c den d ye falan dosya atmaya çalış eskisine göre yavaş mı bi bka bakalım

Hocam bilgisayar geldiğinde tek bölümdü C olarak, ben daha sonra 3'e böldüm C,D,E olarak D veya E'ye kursam bir farklılık olur mu?
  • yakupcayan Y kullanıcısına yanıt
    nö bi sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woamad

nö bi sıkıntı olmaz

Hocam steami tamamen harddiskin başka bi bölmesine taşıdım ama bir değişiklik olmadı ne yazık ki, ayrıca HDTune ile HDD'yi tarattım okuma ve yazma hızında bir sorun gözükmüyor, health kısmıda normal. Error scanda da her yer yeşil. Anlamadım gitti, ekran kartında bir problem var diyeceğim dxdiag'da orasıda normal gözüküyor. :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.