Şimdi Ara

Asus X550JX - Vatan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba ben alttaki bilgisayari almayi planliyorum amma velakin ki pek pahali, bildigim kadariyla haftasonlari vatanda indirimler oluyordu acaba bunlar hala devam ediyor mu ve dizustuler icin gecerli mi yardimci olursaniz sevinirim bu arada bu fiyat araliginda bilginiz daha iyi bir pc var midir (msi monster disinda) simdiden tesekkurler iyi forumlar
     Asus X550JX - Vatan Asus X550JX - Vatan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 19 Aralık 2015; 21:09:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhababenömer M kullanıcısına yanıt
    Ayni bilgisayarı ebrarbilgisayar dan 2600 e alabilirsiniz. Ben 2 hafta önce elden aldım. Tabiki freedos oluyor.

-öğrenciyseniz dreamsparkdan ucretsiz lisanslı 8.1 pro alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_acer-aspire-vn7-791g-51pz-17-3-inç-ıntel-core-i5-4210h-2-90-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-windows-8-1-notebook-1142543.html

Tavsiye ederim

zaten bununla attigim model arasinda kalmistim ama buna karar kildim acerin sogutma ve ekran artisi asusun tekniknozellik bakimindan artisi oldugundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merhababenömer -- 19 Aralık 2015; 23:08:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fkaraburc

Ayni bilgisayarı ebrarbilgisayar dan 2600 e alabilirsiniz. Ben 2 hafta önce elden aldım. Tabiki freedos oluyor.

Maalesef internetten alamiyacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhababenömer

quote:

Maalesef internetten alamiyacagim

Ankara'da elden alma imkanimiz var midir ?

• quote:

Dreamspark tam ücretsiz nasıl alabiliyoruz biraz bilgi verebilirmisin nasıl oluyor yanı bedava kim kime bişey vermis4 vadır bi şeyi
  • aynı pcyi bu yaz 2.400 e aldım vatandan. w8.1 kurulu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan06x

aynı pcyi bu yaz 2.400 e aldım vatandan. w8.1 kurulu şekilde.

Nasıl bu kadar artabiliyor fiyatı dolar o kadar oynamadı halbuki indirimle mi aldınız ?

• bu cihaz için kampanya varmış gittiğim de öğrendim. kaçırmadım aldım hemen
  • quote:

bu cihaz için kampanya varmış gittiğim de öğrendim. kaçırmadım aldım hemen

Bir daha gelmez herhalde değil mi

• fiyatı bu yaz düşer bence. hatta daha ucuza bile olabilir diye düşünüyorum(dolarla da alakalı). çünkü teknoloji geliştikce, yeni ürünler ortaya çıktıkca eskiye duyulan talep düşüyor firma da elindeki malı satmak istiyor haliyle.
  • quote:

fiyatı bu yaz düşer bence. hatta daha ucuza bile olabilir diye düşünüyorum(dolarla da alakalı). çünkü teknoloji geliştikce, yeni ürünler ortaya çıktıkca eskiye duyulan talep düşüyor firma da elindeki malı satmak istiyor haliyle.

Anladım çok teşekkürler

• EbrarBilgisayar gayet güvenilir bir firma çekinme bence. İstanbulda oturuyor isen Üsküdarda ebrar bilgisayarın firmasına gitmeni öneririm
  • cheanadolu C kullanıcısına yanıt
    Dreamsparka üye oluyorsunuz , ve öğrenci olduğunuzu kanıtlamak için 3-4 secenek sunuyor, en basiti üniversite okuyorsaniz , okulun verdigi mail adresi ile doğrulama , okul e mailine bi lin atiyorlar tıklıyorsunuz , onaylandi. Akabinde student store tarzi bir yerde indirebileceğiniz 7-8 uygulama var. Orda 8.1 pro nun bir sürümü var. Key seçeneği var tıklarsanız key veriyor size , lakin 1 kere key veriyor bi kağıda not edin yoksa kaybederseniz vermiyor. Ve ordan 8.1 i indirin kurun . Hayırlı olsun. SANIRIM key kullanabilmek için sadece oradan indirmebiz lazım başka 8.1 lerde kabul etmiyor.

• batuhan06x kullanıcısına yanıt
    Bu pc yi 1600 e alanlar oldu. Yazın ben 1900 e görüp alamamistim. Param yoktu. Daha sonra 2500 e aldım.

• fkaraburc F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmen için alıcağım bilgisayar %99 Freedos gelicek çünkü iyi olur benim için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.