arkadaşlar kullanıcılarına bir sorum olucak ben bu laptopı almak istiyorum fakat bunun ekran kartı 4mü 2 mi ben 4 diye biliyodumhttp://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10741 burda 2 yazıyor farklı birşeymi aydınlatırmısınız yoksa panel sahibimi yanlış yazmış
Cihazın farklı varyasyonları var. Şöyle açıklayalım.
İşlemci: i5 4200h ve i7 4720hq olan işlemci çeşitleri var. Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 950M 2GB ve Nvidia GeForce GTX 950M 4GB vram sahip çeşitleri var Ram: 4-8-12 GB sahip modelleri var. Harddisk: 500 GB 750 GB 1 TB 1,5TB modelleri mevcut.
Kafanızı karıştıran kısım burası olmuş kasa aynı ama kaputun altında farklı kombinasyonlar bulunuyor. Almadan önce hangi özelliklere sahşp olduğunu satıcıdan teyit edin hocam iyi forumlar.
Nvidia GeForce GTX 950M 2GB iin baktığınız linkteki üründe de 2 gb ekran kartı bulunuyor bu arada.
anladım teşekkürler heryerde 4 gördümde burda 2 görünce şaşırdım 2 lik ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: PowerShot58
Nvidia GeForce GTX 950M 2GB iin baktığınız linkteki üründe de 2 gb ekran kartı bulunuyor bu arada.
oranın yetkilisi şöyle bir dönüş yaptı 2+2 şeklinde 2 gb kendi belliği 2 gb kısmını da sistem raminden alıyor ama paylaşımsız miktar 2gb dır. anlayamadım pek açıklayabilirmisiniz bilginiz varsa yani farklı bir laptopmı bu
LeqeWp
kullanıcısına yanıt
Hocam 2GB paylaşımsız modeli bu cihaz. Ancak yetmediği yerde ramden destek alarak 4GB kadar yükseliyor olarak kafanızda şekillendirebilirsiniz sanırım.
Paylaşımsız 4 GB modeli de var cihazın ancak bu 2GB'lık modeli.
quote:
Orijinalden alıntı: PowerShot58
Hocam 2GB paylaşımsız modeli bu cihaz. Ancak yetmediği yerde ramden destek alarak 4GB kadar yükseliyor olarak kafanızda şekillendirebilirsiniz sanırım.
Paylaşımsız 4 GB modeli de var cihazın ancak bu 2GB'lık modeli.
yardımınız için teşekkürler bilgilendirmeniz dogrultusunda başka bir laptop aldım bugun konu kapatılabilir merak eden olursada n550jk 090h
LeqeWp
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme