Şimdi Ara

asus x550lb anakart hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ASUS x550lb marka ve modeldeki laptopta son zamanlarda kapalı durumda prize takılıyken veya suspend moduna aldığımda bir ses farkettim,kulağımı klavyeye yaklaştırdığımda ince bir elektrik sesi geliyor,zzzzzz şeklinde . şarj cihazında hiçbir sorun yok. sesin anakarttan geldiği garanti . Laptop'u da alalı maksimum 6 7 ay oldu .Bana kondansatör arızası gibi geldi ama açmakta istemedim , garantiye yollamayi düşünüyorum bu ara acil işlerim oldugundan dolayi yollayamiyorum. bu problemi yaşayan var mı? neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakarttan anlayan kimse yok muu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga262 -- 12 Şubat 2015; 10:24:05 >
  • Pilin full dolu olduğunda da yapıyor mu bu dediğin sesi ?
  • Doluyken de yapıyor maalesef, ayrıca pili cikartinca da prizdeyken ses devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga262 -- 12 Şubat 2015; 10:56:16 >
  • Şimdi sadece evindeki prizde kullanmışsındır laptopunu başka prizlerde denemelisin evindeki prizlerde topraklama olmayabilir,bundan dolayı yapabilir bu sesi ayrıca ses pil ışığının oralardan mı geliyor ? Dediğim gibi başka prizde denemeden yollama,açtırma bilgisayarının içini durduk yere.
  • Hocam birçok yerde kullandım problemde bir değişme olmadı hep aynı şekilde ses. Klavyenin tam orta kısmından hafif sola doğru geliyor özellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga262 -- 12 Şubat 2015; 11:01:52 >
  • O zaman bir yolla çok büyük bir problem olacağını zannetmiyorum ama bir devrede sıkıntı vardır büyük ihtimalle lehimleyip düzeltirler .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N61ja için SSD
    11 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de aklıma o geliyor gibi ama şuan yollama konusunda işlerden dolayı tedirginim . Merak ettigim konu bu tarz bir arıza beni 3-4 ay anakartı kisadevre yaptırmadan idare eder mi ? şu birkaç ay lazım olmasa yollayacagim da işler kolumu bağlıyor

• Kardeşim bendede aynı model laptop var 7-8 ay önce aldım bende aynı ses bendede çıkıyor pil'i takmıyorum ben hep prize takılı kullanıyorum.2 hafta önce farkettim laptopu kapatıyorum o dediğin ince bi ses geliyor hep prizden çekince gidiyor.
  • tayfun0707 kullanıcısına yanıt
    Modelle ilgili bir problem de olabilir. Bakalim inşallah 3 ay daha sorunsuz götürürse servise ellerimle birakacagim

• Ben birşey olmayacağını düşünüyorum açıkçası bekliyorum bakalım nereye kadar :D servise götürmekte istemiyorum
  • Hortlatmak gibi olmasın ama Pc'leri yolladınız mı garantiye? Aynı durum bende de söz konusu da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.