Şimdi Ara

Asus X550VC Notebook Farklı adaptör ile şarj sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Asus servise yolladım anakartın yandığını ve 820 tl masraf çıkardılar. Kendim test etmedim malesef. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallehpaul kullanıcısına yanıt
    Garantili mi cihaz servis zaten onarım yapamaz değiştirir.

• carso kullanıcısına yanıt
    Malesef garantisi bitmiş. Hdmi girişiyle tvye bağlayıp film izlerken tvnin arkasından alev aldı, tvnin hdmi girişi yandı ama laptoptan süper bir koku geliyordu O sahneyi görünce anakart tamamen gittiğine emin oldum. Şimdi tamir ettirirsem tekrar yanmazmı veyahut sorun çıkarmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallehpaul -- 19 Haziran 2016; 4:22:08 >
    Anakart onarım her zaman risk tır bende değişim yaparım özel işlerimde yada parça olarak kullanırım bana geliyor bazen anakart kolay gelmez:)

Uygun fiyata bulsam alıp kendim takarım, Asus anakart için 750 işçilik için 70 tl istiyor Kadıköy, Şirinevler tarafındaki servislere gittim bulamadım anakart zor bulunur dediler. Nettende sadece aliexpresste var onun fiyatıda 340$. 820 tl Asusa vereceğime temiz ikinci el bi laptop alıp ram,işlemci, ekran kartı, harddiski takıp kullanırım, kalan kalan parçalarıda satarım ama bunlarla uğraşacak vaktim yok

Sendeki kasa onboard Ancak Ekran gider o şekilde bulamazsın parça halinde satacak var olanlar hepsi kasa ekranlar gitmiştir hoş olsada 150 sıfır alınabilir

Onboard mı peki o arkadaşları nerden bulabiliriz valla asusa o parayı vermeye niyetim yok abim yaptır diyor.

Ne tür arkadaş anlamadım

Parça halinde satacak olanlar var demişsiniz. Onları çok aradım bulamadım.

İlan açarsin ihtiyaç olan alır zaten ozel alan yer yok yani
    ayrıca PM attım

Şuanlık bu halde satma taraftarı değilim. Laptopun sıfırı 2000nin üstünde malesef. Uygun fiyata anakart bulursam anında alırım. Şu temiz ikinci el alma işinede girişecek vaktim yok. Teşekkürler.

• konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı model notebookum var asus x550vc. adapter çok biçimsiz, kullananlar farketmiştir. bozuldu, bi tur kardeşim tamir etti ama yeniden temassızlık yapar oldu. orjinal ürün nasıl bulabilir, güvenebilirim?

vatan computer vardı yakınlarda onlar satmıyoruz dedi. teknosa ya da mediamarkta bakıcam bugün ama yoktur sanıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.