Şimdi Ara

ASUS-X550VX almayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vx-core-i7-6700hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-gtx950m-2gb-15-6-w10-notebook.html

Herhangi bir fikriniz var mı bu ürün ile ilgili? Alınır mı, performansı nasıldır? Kullanan var mı? Lütfen yardımcı olun, teşekkürler.

İyi forumlar.

• Tecrübeli biriyim. Sakın alma, asla tavsiye etmiyorum. Sorunli bu seri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda, alanların yaşadığı problemleri görebilirsiniz bende onlardan biriyim. Ki zamanında 16 gb modeli 3000 tl(Doların yükselmesinden sonra bu fiyattan satıldı) ye satılan bi bilgisayarın 12 gb modelini 3600 dan satışa çıkarmışlar. 12 Gb modelinde problem yaşayan varmı bilmiyorum ama 16 gb modelleri bence kronik sorunlu.
  • Şans işi biraz. Ben kullanıyorum DM248TC serisini. Kronik bir problemle karşılaşmadım ama SSD eksikliği bu model için kendini gösteriyor. Zira tam performans alamıyosunuz ama yinede memnunum.

• Evet maalesef bazı modelleri sıkıntılı hd ekran modelli 147d,248t sıkıntılı gördüğüm kadarı ile.Bide bu modelden alırsanız güncelleme falan yapmayın bu laptopun doğasına aykırı.

Ben 254dmc kullanıyorum bu seri daha az sorunlu okuduğum kadarı ile ve bende bilinçli kurulumlar yaparak,driverları güncelleyerek ve Windows güncellemelerini kapatarak daha iyi bir deneyim yaşıyorum.Bide sadece Asus değil her marka laptopta sprun yaşayan illa çıkacaktır birazda şans işi.

• Kullanmakta olduğum ve sıkıntı yaşadığım bilgisayar.Belki benden kaynaklıdır fakat özellikle üstte de belirtildiği gibi driver vb. güncellemeleri dikkatli yapmalısınız.Ayrıca numlock ve power tuşunda aydınlatma yok,klavyede de yok.Bunları önemsemeyebilirsiniz fakat karanlıkta bilgisayarı kullanmak bir hayli zorlaşıyor.
  • 324D 16 GB'lık modelini satın almıştım. Donma sorunu yaşadım, servis tamir edemedi. İade ettim almanı. Almanı önermem

• şimdi yaşadığım problemi yazmak için girmiştim foruma senin konuyu görünce buraya da yazayım dedim. Birçok arkadaş sorunlu bir seri olduğunu söyledi inanmadım. Elektronik şans işi istisnalar kaideyi bozmaz dedim. Güzel laptop ısınmıyor tam bir canavar. Ama az önce Resident evil 7 yi oynarken bir anda kendi kendine kapandı. Önce çok ısındı damı kapandı dedim. Hayır laptop maşallah hiç ısınmıyor. Defalarca bataryayı çıkardım, power düğmesine uzun bastım kısa bastım nafile laptop kesinlikle açılmıyor. Servise gidecek ve kim bilir ne zaman gelecek
  • açılışta yada açıldıktan ilk 2 3 dakika içinde donma sorunu bende de vardı değişim talebiyle gönderdim format atıp göndermişler.biraz düzgün çalıştı dün yine kendi kendine güncelleme yaptıktan sonra yine aynı problemle karşılaştım donuyor ve açma kapama düğmesiyle kapanıyor sadece.değiştirmeleri için ne yapmam lazım garintiye vereceğim tekrar formatlayıp mı gönderirler vatandan aldım laptopu
  • arkadaşlar donma sorununu halledebilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.