Şimdi Ara

ASUS X550VX - DM248TC Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
5
Favori
10.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O sorun bende bir siteden dizi izlerken vardı sadece ve arada bir oluyordu. Bende anlayamadım ama şuanda öyle bir sorun yok.
  • Batarya fişteyken en fazla yüzde 84'e kadar doluyor. Tam dolum için 15 dakika gerekli diyor ama şarj olmuyor daha fazla. Böyle bir sorun yaşayan var mı benim gibi?
  • USB 3.0 girişleri bozulmuştu. Servise gönderdim. Kullandığım en dandik laptop da bile böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Allah belanı versin ASUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

USB 3.0 girişleri bozulmuştu. Servise gönderdim. Kullandığım en dandik laptop da bile böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Allah belanı versin ASUS

Aynı sorun bendede var ya. USB girişleri de arızalı cihazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

USB 3.0 girişleri bozulmuştu. Servise gönderdim. Kullandığım en dandik laptop da bile böyle sıkıntılar yaşamamıştım. Allah belanı versin ASUS

Aynı sorun bendede var ya. USB girişleri de arızalı cihazın.

Servisten aradılar. Sorun yazılımsal görünüyor; cihazınıza yeni yazılım atmamız gerek, her şey silinecek onay veriyormusunuz dediler. Nasıl yani yeni yazılım derken format mı atacaksınız ve ne alaka format atılırken D sürücüsüde mi sileceksiniz? Evet efendim diyor. Neymiş ben sahte windows kurmuşum ama onlar lisanslı windows kuracakmış. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Gitti güzelim D sürücüsü

• klavye ye aydınlatma yapabilme şansı var mı arkadaşlar farklı bir serinin ışıklı klavyesini kullansak mesela ışık için olan girişi touchpad girişinden versek falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukglr1574

klavye ye aydınlatma yapabilme şansı var mı arkadaşlar farklı bir serinin ışıklı klavyesini kullansak mesela ışık için olan girişi touchpad girişinden versek falan ?

olmuyor ne yazıkki.
  • Özgür Y. kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama aklıma bir şey takıldı. Bu dediğin komutu yazdım ve laptopu yeniden başlattım, dediğin gibi cızırtı sesi kesildi. Anladığım kadarıyla c-state'i kapatan bir komut. Peki bu c-state işlemci için önemli bir şey mi? İşlemciye sıkıntı yaşatmasın.
  • USB 3.0 portları bozuk olduğu için (sadece usb 3.0 destekleyen cihazları çalıştırıyordu) servise göndermiştim. Bugün teslim aldım. Anakartı değiştirmişler. Bu arada laptoba hdd caddy ile SSD takmıştım. O halde bile garanti kapmanında değerlendirmişler.
  • Özgür Y. kullanıcısına yanıt
    neden acaba?
    pin girişleri mi uyumsuz ? anakarta mı zarar veririz ya da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

Biraz geç oldu ama aklıma bir şey takıldı. Bu dediğin komutu yazdım ve laptopu yeniden başlattım, dediğin gibi cızırtı sesi kesildi. Anladığım kadarıyla c-state'i kapatan bir komut. Peki bu c-state işlemci için önemli bir şey mi? İşlemciye sıkıntı yaşatmasın.

Bunu ben de merak ediyorum. Başlarda bu ses HDD veya ekran kartından geliyor diye düşünmüştüm demek ki işlemcidenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Bu klavyen in altından gelen cızırtı işlemcinin c state power savinginden kaynaklanıyormuş. Microsoftun sitesinde sorunun çözümü için bi komut var.

ben denedim nerdeyse hiç duymuyorum artık.

cmd'yi yönetici olarak çalıştırıyoruz
    reg add HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Processor /v Capabilities /t REG_DWORD /d 0x0007e066
    bu komutu yapıştırıyoruz başarılı olunca reboot ediyoruz. Ses kesiliyor.

Normalde c state i biostan kaptabilmemiz lazım ama asus lanet olası asus asla biosa ayarları koymadığı için işletim sisteminden yapıyoruz bu olayıç

Servise bu sorundan dolayı gönderiyorum format atıp gönderiyorlar sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bu laptoptan cs go ya girince renkler mavimsi oluyor illet bir durum ne yaptımsa çözemedim aynı sorunu yasayan veya çözüm sunabılecek var mı

• Smart bios hatası veriyor harddisktenmiş sanırım sorun yaşayan deneyimleyen var mı öncesinden?

• Arkadaşlar merhaba

Asus x550vx marka laptopum var. Bilgisayarın kasası siyah ve klavyedeki harflerim rengide mat kırmızı. Bu yüzden geceleri yazı yazmakta zorlanıyorum. Klavyeme içten bir aydınlatma yapılabilir mi sizce ? Düşünceniz nedir

• 01eto97 0 kullanıcısına yanıt
    Hocam n11'den falan laptop sticker'ı alıp deneyebilirsin.Böyle çözen arkadaşlar vardı.

edit: laptoplar için türkçe q klavye stickerı diye aratın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 8 Mayıs 2019; 13:7:24 >
  • Arkadaşlar bu laptopun 2. elini almayı düşünüyorum ama yorumlara bakınca pekte alınası bir laptop olmadığı gözüküyor fikirleriniz nelerdir

• Güncel

• Arkadaşlar acill yardım .Laptop kapalıydı açmaya çalışıyorum ne şarj ışığı ne de tepki veriyor.Memlekete geldim geceleri voltaj düşüklüğü oluyor ondan şüpheleniyorum.En son kardeşim kullanıp kapatmış ben de açmak istedim tepki yok.Anakartta yanık vs izi yok.Bios pilini söküp taktım.Batarya çıkarıp denedim.Statik elektrik için 10sn basılı tuttum.19V 3-4 amper LCD TV adabtorunu denedim tepki yok yaşayan vs var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• CPU fanım öldü ve bulamıyorum 1.1cm olandanmış. Gerçekten rezil bir laptop
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.