Şimdi Ara

ASUS X550VX-DM248TC SİYAH EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim gibi asus X550VX-DM248TC kullanıcısıyım ve alalı daha 2 hafta falan oldu.
    Bilgisayarı kullanırken bir anda ekran siyah oluyor ve öyle kalıyor, ne klavye işliyor ne de mouse imleci gözüküyor. Sadece power tuşuna basılı tutup kapatabiliyorum.Tahminim donanım hatası. Ekran kartı geçiş yapamıyor olabilir ama bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
    Pc özellikleri: i7 6700HQ/Nvdia GTX950M 4GB GDDR5/16GB RAM 2133MHZ/WİN10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkside31 -- 24 Ekim 2016; 20:36:30 >

• Hocam çözebildin mi problemi
  • Hocam cevabınızı merakla bekliyoruz.
  • Bende bu cihazı alalı 2 gün oldu. Dün bir programı kurarken ekran kapanıp acılmaya başladı sanki sürekli f5 yapıyormuşum gibi bende bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sanıyorum bu ekran bu modelde kronik bir sorun tekrar başıma gelmediği için inceleme fırsatım olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxFs

Bende bu cihazı alalı 2 gün oldu. Dün bir programı kurarken ekran kapanıp acılmaya başladı sanki sürekli f5 yapıyormuşum gibi bende bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sanıyorum bu ekran bu modelde kronik bir sorun tekrar başıma gelmediği için inceleme fırsatım olmadı

Acaba driverlarınız güncel mi? Yazılımsal bir sıkıntıdan kaynaklanma olasılığı halen kafamda soru işareti bırakıyor bu sorunla alakalı. 5-6 kişiden duydum bu olayı.
  • Aynı sorun aynı cihazda bende var, aldığım ilk gün bu sorun başıma geldi. Ne yapabilirim bu konuda?
  • Haydaaa tam fırsatı yakaladık derken olacak iş mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözen yokmu arkadaşlar bende aynı sorun oldu günvellemelerden galiba çünkü yeniden başlattığımda güncelleme yapmaua başladı

• sorunu çözen yok mu bende aynı dertten müzdaribim
  • Aygit yoneticisinden intel ekran karti driveriji kaldirin. Intel ekran kartı driverini intelin resmi sitesinden indirin ve kurun

• Arkadaşlar bu sorun bence kronik bu seride. Ben 2 kez değişim yaptım serviste. Her ikiside donup kalıyordu. İntelin kendi sitesinden indirmekten tutun güncellemeleri kapatıp kullanmaya kadar hatta kendim işletim sistemi yükleyip driverları tek tek itinayla kurmayı bile denedim cihazların ikiside dondu. Şu an 3 ncü kez değişime gitti ve paramı iade alacağım yada farklı bir ürün alacağım. Bu serinin sıkıntılı olduğunu kendileride biliyor ama nakite çevirmek için piyasadan çekmemişler diye düşünüyorum.

• Değişime gönderdiğim cihaz onarılıp geldi ve çok memnunum donma sorunu olan arkadaşlar cihazınızı yaklaşık 10 iş günü içerisinde onarıyorlar ben memnunum paylaşayım dedim herkese mutlu günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.