Şimdi Ara

ASUS X550VX laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ASUS X550VX laptop
    ürün satışta çekilmiştir..
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pm atıldı.
  • Ben pazar gunu mesaj atmıştım almak için cihazi dünden beri haber beklemekteyim kendisinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop sahibi tarafından satmktan vazeçti ilan kalkmıştır...
  • Teşekkürler
  • ASUS X550VX laptopASUS X550VX laptop

Satıcı ile anlaştığım halde tam cihazı almaya gidecekken mesaj atıp arkadaşının vazgeçtiğini nedeni ise herkesin fatura sorduğunu vs söyledi. Benden önce de SUPERMAN nickli arkadaş iletişime geçip cihazı alacağım demiş ona da fatura yok demiş o yine almakta kararlıymış ama ona da satmamış cihazı ondan sonra da benimle anlaşıp bana da yalan söyleyerek arkadaşının vaz geçtiğini söyledi şimdi de laptopu sahibindene koymuş ilan fotoğrafları ve linki ektedir. Satıcı ile alışveriş yapmadan önce 2 defa düşünün.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-x550vx-dm248tc-502220252/detay

• Laptopu ben aldigim icin sikinti yok parasini verip alinmis mali istedigim yerde satmakta ozgurum.

• laptobu istediğin yerde istediğin kişiye satma hakkına sahipsin zaten ona kimsenin birşey dediği yok. Burda SUPERMAN ile anlaşıp sonrasında benimle anlaşıp yalan söylemen sorun.Bu saatten sonra söyleyecek birşey yok.Yüzbaşı carso'nun imzası çok hoşuma gitti tam bu konuya uygun. Alışveriş Ahlakı kurallarına göre hareket edin.
  • Ben anlasmadim dostum bi senle anlastik sadece o kadar

• Benimle anlaşmadınmı anlıyamadım burasını ben sana alıyorum dedim bu arkadaştan daha önce ve telefon numaranı istedim almak için sen benden hariç birde bu arkadaşla anlaşıyorsun ürünü satmak için dürüst değilsin.
  • kardeşim ben seninle anlaştım mı ürünü alıyorum demekle anlaşmamı mı oluyor siz bi ürünü satarken alıcılar size mesaj göndermiyor mu ?????
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    ASUS X550VX laptop
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.