Merhaba arkadaşlar dün n11'denhttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-x550vx-xx147d-i7-6700hq-26-ghz-12gb-1tb-4gb-gtx950m-P114498665 bu ürünü aldım. Win10 64Bit kurdum. Ancak şöyle bir sorunum var. Bilgisayarı açtığımda stabil bir şekilde çalışırken masaüstünde iken örneğin bir tuşa bastığımda veya mausu oynatırken bir yere tıklarken bilgisayarın tam orta yerinden ince tiz bir bip bip biiip sesleri geliyor. Aynı şey sistem sesleri kapalıyken de geliyor. Bazen hiçbirşey yapmazken de geliyor (klavyeyle mause ile uğraşmazken gibi...) Bu bir sorun mudur? Eğer sorun ise çözümü nedir ürünü iade etmeli miyim. Teşekkürler.
SA ARKADAŞLAR BEN ASUS X550VX-DM248TC ÜRÜN HAKKINDA BİRŞEY SORACAKTIM.VATAN BİLGİSYARDAN 16GB RAMLI 1920 ÇÖZÜNÜRLÜKLÜSÜNÜ YENİ ALDIM. AMA PC KASIYOR GİBİ.BU NEDEN KAYNAKLANIR WİNDOWS 10 OLDUĞUNDANMI YOKSA PCDEN Mİ? AYRICA GÖREV YÖNETİCİSİNDEKİ BİLGİSAYARIN KENDİ BİLEŞENLERİ 32 BİT OLARAK GÖZÜKÜYOR FOTOGRAFDADA GÖZÜKTÜĞÜ GİBİ.. AMA PC 64 BİT BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme