Şimdi Ara

Asus X550VX-XX147D Notebook Kullanan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus'un yeni çıkardığı bu Laptopu kullanan varmı? Sizin görüşleriniz neler bu fiyata alınacak en iyi laptop bence, sizce eksileri nedir?

link; http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351594

• diriliş1 kullanıcısına yanıt
    Evet dostum ama sence bu ciddi bir sorun olur mu? Dediğin msi full hd ama onun ekran kartı DDR3 2GB. Asus'un DDR5 4 GB. Yani oyun için hangisi daha önemli bir kıstas dersek ekran kartı Asus biraz daha iyi. Donanımdan pek ödün vermemek lazım bence ekran yüzünden.Sonuçta Hd led de kötü değil pek bir sorun olmaz bence
  • MSI GL serisi dandik almayın.

Asus X550VX oldukça kaliteli bir laptop Full HD için GTX 950M zaten yetersiz kalıyor.
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Hocam yani sorun olmaz dimi full hd olmaması. Oyunlarda falan kalite düşürmez heralde. Ayrıca ekran Hd kalitesi fps yi etkiler mi yani bunda fifa16 ultra da açsam birde full hd ekranda açsam full hd olanda diğeri kadar akıcı olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

MSI GL serisi dandik almayın.

Asus X550VX oldukça kaliteli bir laptop Full HD için GTX 950M zaten yetersiz kalıyor.

işte can alıcı nokta bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • f.emre F kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun olmaz laptop da herşey uyumlu bir şekilde işleyecek
  • Ben bu bilgisayarın bu fiyat bandında her açıdan en iyisi olduğunu düşünüyorum.

• Ve böyle düşündüğüm için 1 adet satın aldım

Dostum peki oyun deneme fırsatın çok oldumu hangi oyunları ne ayarda oynuyon ve hayal kırıklığı canını sıkan bi tarafı varmı laptopun. Bende 1 aya almayı düşünüyorum 147d yi
  • Yeni aldım daha elime ulaşmadı. Ulaşınca bir kaç deneme yaparım

Peki dostum gözlemlerini sabırsızlıkla beklicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

MSI GL serisi dandik almayın.

hocam cahilliğime verin. 950m nasıl hd ekran için yetersiz kalıyor. Yani 950m olan full hd bi laptop olsa full hd olmaz mı?
  • Only Paranoia kullanıcısına yanıt
    Bende msı gp60 2 qf leopard pro var. Ekran Kartı gtx 950 ve full HD ekran.
    Oyunlarda full HD olunca performans duser.
    Full hd olmayınca, yanı bildiğimiz 13660*768 çözünürlükte, daha akıcı ve performans verecektir.
    Gtx 950 ekran kartı full hd çözünürlükte performanslı değildir.
    O nedenle alacağınız laptopta gtx 950 daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 7 Haziran 2016; 10:53:26 >
  • Yine de boyle bir laptop'u full HD ekranla piyasaya surmeleri lazim.
    Oyun esnasinda zaten GTX 950'yi zorlamayacak seviyeye dusurulur.

Ama internet, film, youtube, fotograf vs icin full HD bu saatten sonra sart bence.
  • Arkadaşlar sorum şu.

Asus X550VX-XX147D 12 GB Ram 4GB GTX 950M Ekran kartı Notebook

Ben bu pc yi yeni aldım 4gb ram a 8 gb daha ekleyip veriyorlarmış ramlerin ddr 4 olup olmadığını nasıl öğrenebilirim. cpu z ve win 10 daki sistem bilgisinden öğrenemedim yardım lütfen ?
  • esgorgun kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda mevcut olan Ram ile taktiklari uymsuz olsa zaten hata alirsiniz. Bi endiseniz olmasin ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.