Şimdi Ara

ASUS X552C WİFİ KOPMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar telekomdan Asus x552c laptop aldım ancak sürekli wifi kopuyor, daha önce başına gelen bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yada yardımcı olacaklar çözümlerini bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

• asusun sitesinden en son wireless driverini indirdim - kurulu olan driviri kaldırım indirdiğimi yükledim ve sorun çözüldü arkadaşlar.
  • usta ben yapıyorum neden olmuyor ben birincisinde yaptım garantiye verdim yenisi ile değiştirdiler yenisindede aynı sorun var nasıl yapıcam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrednmz34

usta ben yapıyorum neden olmuyor ben birincisinde yaptım garantiye verdim yenisi ile değiştirdiler yenisindede aynı sorun var nasıl yapıcam anlamadım

hocam bende sorunu tam olarak çözemedim makinada sorun birtane değildiki biri bitip biri başlıyordu en sonunda geri iade ettim ürünü çok şükür kurtuldum.
  • peki wifi sorununu nasıl çözdünüz anlatırmısınız
  • quote:

peki wifi sorununu nasıl çözdünüz anlatırmısınız

sorunu tam olarak çözemediğimi belirttim hocam windows 8 de bu makinayla wifi kopmaması mümkün değil günlerce uğraştım yinede başarılı olmadı driverlardan sonra çözülmüş gibiydi ama sorun yine devam etti sonra.
  • bende kurtuldum artık toshıba satelitte c855-1r6 aldım ondan bin kat iyidir
  • quote:

bende kurtuldum artık toshıba satelitte c855-1r6 aldım ondan bin kat iyidir

iyi yapmışsınız hocam hayırlı olsun. 20 günlük kısa bir sürede bezdirmişti inanın.
  • windows 8.1 e güncelletiyor mu makina? biz uğraştık baya bir ama hep hata verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sontacir

windows 8.1 e güncelletiyor mu makina? biz uğraştık baya bir ama hep hata verdi

yok hocam güncellenmiyor boşuna yorulmayın bende çok 2 kere denedim hata veriyor.. .s
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAZI ARKADAŞLARDAN SORUNU NASIL ÇÖZDÜĞÜME DAİR MESAJLAR GELİYOR HALA. SORUNU BİLGİSAYARI GERİ İADE EDEREK ÇÖZDÜM.
    AKSİ HALDE HİÇBİR ŞEKİLDE SORUNUN ÇÖZÜMÜ YOK WİNDOWS 8 ÜZERİNDE. DENEMEDİĞİM YÖNTEM KALMAMIŞTI.
  • artık sizi ilgilendiren bi durum yok ama bende uzun zamandır cozum arıyordum ve buldum. benim gibi uğraşıp bulamayanlar için paylaşmak istedim
    http://drivers.softpedia.com/get/NETWORK-CARD/Ralink/ASUS-Notebook-Ralink-WLAN-Driver-50440-for-Windows-8-64-bit.shtml linkteki 5.0.44.0 versiyonlu driveri indirip kurun çözülüyor. ayrıca bu driveri kurmadan önce asusun sitesinden bilgisayarın kendi driverini indirmistim (cd si olmadığı için sizde varsa gerek yok) iyikide indirmisim ilk denememde setupa tıklayınca cıkan seceneklerden yüklü olan driveri kaldırmıstım sonrasında kurdum ama wifi ağları gözükmemisti sonra kendi driveri yukleyip tekrar denedim bu sefer reinstall driver seceneğini sectim ve yeniden baslattım bilgisayarı sorun cozuldu. bu birazda benim beceriksizliğimden olabilir ama ben yinede uyarıyım

• benim bilgisayarımda sorun hiçbir şekilde düzelmiyordu kurmadığım driver proğram vs kalmamıştı zaten tek sorunda bu değildi donmalar kasılmalar vs birçok sorun vardı. sonucunda da ayıplı ürün olarak iade ettim. ancak 1 ay boyunca uğraştığım kaldı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.