Şimdi Ara

Asus X556UF-XX045D Intel Core i5-6200U 4 GB 500 GB 15.6” Fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün win10 u yükledim, şu an oldukça hızlı çalışıyor.Bir de sessiz.Ses çıkışları gayet güzel.Yüklemeler olurken fan sesi hiç artmadı.Beniim diğer kullanıdğım casper helikopter gibi.Bu bilgisayarı sadece internete girmek film izlemek ve ofis programlarını çalışmak için aldım.İnşallah sorunsuz kullanırım...TAvsiye ederim...
  • arkadaşlar bahsettiğim hyper 8gb ram i aldım merak edenler için performansa etkisi gözle görülür şekilde oldu açılış kapanışlarda hızlanma oldu arada bir takılmalar kesildi bir ssd alıp takmak istiyorum garantiyi bozmasından korkuyorum bilgisi olan varmı acaba asus bu iş 70 lira ücret istiyor.
  • pirate1540 kullanıcısına yanıt
    Hocam batarya kaç saat gidiyor normal kullanımda? 2 hücreli olunca çekindim biraz.
  • sericly kullanıcısına yanıt
    normal kullanımda 3 saati rahat görür
  • pil süresi 4,5saati buldu.bunun dışında sessiz çalışıyor ısınma yok.ses sistemi gayet güzel.4k videoda sıkıntı yok gayet güzel.
  • Bende bu cihazı almak istiyorum, alacağım yer 8gb ek olarak takıyor yada isteğe bağlı yanında gönderiyor ben bu rami aldığım yere taktırtırsam garantisi gider mi ?

Bir diğer soruda hdd için yarın bir gün ssd takmak yada dvd kısma hdd takmak istersem bu tip işler için kasayı açınca garanti gider mi ?

Bu işleri asusa gönderip yapsam işlemler kaç günde hallediliyor ücreti varmıdır?

Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.
  • İlk olarak bilgisayara ram takmak garantiyi etkilemez. Yani rami alıp sizde takabilir aldığınız yerede taktırabilirsiniz.

Notebooklarda hdd değişimleri veya dvd yerine hdd eklemeleri garantiyi bozmaktadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solam kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bu cevap benim için yeterlidir
  • yugocu kullanıcısına yanıt
    Annem icin, n11 den bahsettiginiz sekilde, kurban bayrami 100TL hediye ceki indirimi ile 12GB RAM olarak satin aldim. 1489TL'ye geldi. Yurt disinda oldugum icin kurulum icin arkadasima gonderdim. Soyledigine gore oldukca sessiz calisiyor ve isinma olmuyormus. Kasa olarak kendi kullandigi X555 serisine benzedigini soyledi.

DVD surucuyu cikarip SSD takarsaniz garanti kapsami disina cikiyor. Ancak servise gondereceginiz zaman eski haline getirip gonderirseniz ve anlasilmaz ise garanti devam eder.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsınız şuan için bir kampanya yok keşke o zaman alsaydım diyeğim fakat o zaman da böyle bir sorun yoktu, laptop bozulduğu için yeni bir tane almak gerekti.

Tekrardan 100TL indirim gelir mi ki acaba, hafta sonu için ?

Birde ürün ellerinde de bitmiş bende şans yoktur biraz bakalım ne olacak ürünü beğendim ama bakalım ne olacak :)

Garanti için zaten içerisinde bir kağıt yok galiba sadece yıpranmadan anlarlar herhalde, uygun bir şekilde dediğiniz gibi eski halinde gönderirsek sorun da olmaz o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yugocu

Çok iyi fiyata almışsınız şuan için bir kampanya yok keşke o zaman alsaydım diyeğim fakat o zaman da böyle bir sorun yoktu, laptop bozulduğu için yeni bir tane almak gerekti.

Tekrardan 100TL indirim gelir mi ki acaba, hafta sonu için ?

Birde ürün ellerinde de bitmiş bende şans yoktur biraz bakalım ne olacak ürünü beğendim ama bakalım ne olacak :)

Garanti için zaten içerisinde bir kağıt yok galiba sadece yıpranmadan anlarlar herhalde, uygun bir şekilde dediğiniz gibi eski halinde gönderirsek sorun da olmaz o zaman.

Icinden garanti belgesi cikmis sanirim. ilave takilan Ram'in mi, bilgisayarin mi bilmiyorum. Artik seri numarasina bakildigi icin belgenin cok bir gecerliligi yok tabi.

Ben alisverisi yapinca 4 hediye ceki daha geldi. Bir tanesi 1500tl uzeri alisveriste 100tl indirim. Surekli bir kampanya oluyor. Takipte kalin

Asus X556UF-XX045D Intel Core i5-6200U 4 GB 500 GB 15.6” Fiyatı

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    bencede bende öyle yapmay düşünüyorum
  • arkadaşlar asus x556uf--xx045d modelini şu an 1394TL ye alıyorum. ayrıca 100 de world puan veriyor ve 1294e geliyor nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

arkadaşlar asus x556uf--xx045d modelini şu an 1394TL ye alıyorum. ayrıca 100 de world puan veriyor ve 1294e geliyor nasıl sizce?

Fiyat çok iyi n11 de 1.739,99 satılıyor 12gb ramli galiba sizinki 4gb fakat yinede fiyat çok iyi 8gb ayriyetten alıp takılır o zaman dahi daha ucuz oluyor nereden alacaksınız acaba, paylaşır mısınız
  • yugocu kullanıcısına yanıt
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-x556uf-xx045d-i5-6200u-4gb-500gb-gt930-15-6-234910231
    ürün burda. bende de %10 var. 1394tl ye iniyor. gg 100 world veriyor. 1294tl. bence de güzel ama alsam mı almasam mı aradayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.