Şimdi Ara

ASUS X55C Ekran Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formatlamak için biosa girip çıktım sonrasında ekran hiç açılmadı. bilgisayar çalışıyor fakat ekran hiç açılmıyor.

• bios pilini çıkart 10 dkk sonra yine tak
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    Komple soğutucularına kadar söktüm taktım hocam.
  • akura67 A kullanıcısına yanıt
    sorun devam ediyormu
    Malesef hiçbir gelişme yok yabancı forumlarıda inceledim çözüm bulamadım
  • bu videodakini aynen yap ama komple kapat bilgisayarıhttps://www.youtube.com/watch?v=Pdp_L5IxaNI
    benimki desktop deil ama ilk iş bunu deniycem :)
  • akura67 A kullanıcısına yanıt
    ozaman bataryayı çıkart açma tuşuna 1 dkk basılı tut sonra bataryyı tak aç çalışacaktır
  • olmadı hocam malesef :(
    bunu bir forumda daha okumuştum. bu seride kronik bir sorun var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akura67 -- 16 Aralık 2015; 11:17:33 >
  • Harici bir monitore baglamayi deneyiniz mi ? Biosunuzu sifirladiginizi var sayiyorum bu islemlerde sirasinda hdd isigi yaniyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    ilk iş hdmi dan tv ye bağladım, görüntü vermiyor. hdd ışığına dikkat edemedim çünkü ben bilgisayarı söktüm hdd takılı deil. bu akşam toplayıp bir bakarım
  • Ona gore alternatif cozumler uygulariz Eger anakart duzgun calismiyorsa ekran kartini aktif etmiyor ve goruntuyu gelmiyordur yada hdd boot olmuyordur

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    son söylediğin olabilir çünkü biosa bile girmiyor hiç görüntü vermiyor. ekran kartı dahili ve ben biosu sıfırlayınca sanırım harici bir ekran kartı arıyor. resimdeki menüye erişebilsem belkide ekran kartını görecek

ASUS X55C Ekran Açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akura67 -- 16 Aralık 2015; 13:14:10 >
  • Dedigim gibi bunlari denemeniz lazim laptop olduguna icin uzay montajada cikaramiyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.