Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus X570-E Rog Gaming Anakart Satın Al 21 Ağustos 2021 23:17 1 1 Asus X570-E Rog Gaming Anakart Merhaba arkadaşlar.Araba almış olmamdan dolayı PCyi dağıtma kararı aldım.Özenle topladığım ve sadece oyun amaçlı kullandığım bilgisayarımdaki anakartı satışa sundum.Asus X570-E Rog Gaming Anakart ==>Vatan Bilgisayar Faturalı (Kutu ve içeriği tam) Sipariş Tarihi: 29.11.2019 Sıfır fiyatı 3000TL civarıTakas düşünmüyorum.Havale/Eft sonrası ertesi gün kargoFiyat 2000 TL"exzeriyet" Nickli arkadaşımıza satılmıştırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI B550 Gaming Plus+Ryzen 5600x+Corsair 16gb Ram [SATILDI] Diablo 4 key aktifleştirme işlemi [SATILDI] ALINIK Diablo 4 Key/Gift SATILIK APLHACOOL VPP755 D5 SIVI SOĞUTMA POMPASI
Fiyatta Revize Yapıldı!!! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI B550 Gaming Plus+Ryzen 5600x+Corsair 16gb Ram [SATILDI] Diablo 4 key aktifleştirme işlemi [SATILDI] ALINIK Diablo 4 Key/Gift SATILIK APLHACOOL VPP755 D5 SIVI SOĞUTMA POMPASI