Şimdi Ara

Asus X61SF-210DV Oyunlarda Donma Problemi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamlar, problemim oyunlarda donma, hata verme gibi sorunlar, öncelikle alalı 1 ay oldu laptopu, bir çok işletim sistemi denedim güncel driver vs. denedim sorunum geçmedi, oynadığım oyunlar ise o kadarda yüksek ağır oyunlar değil GTA San Andreas, NFS Underground 2 gibi oyunlarda, san andreasta 5-10 dk oynadığımda donuyor 1-2 dk sonra devam ediyor, bazen ise şöyle bir hata alıyorum görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtuldu gibi, underground 2 de ise bazen oyuna girer girmez bazende 1-2 dk sürmüyor, yani oyun almak için aldım bu bilgisayarı hiçte oyun oynayamıyorum üzerindeki ekran kartı ise Nvidia Geforce GT220M 1 GB, windows 7 de bazen masaüstünde ikende görüntü gidip gelme ve bu hatayı veriyordu nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu , bundan 1 hafta önce nvidianın kendi sürücülerini kuramıyordum, mevcut donanımınızla uygun sürücü bulunamadı kurulum kapatılacak vs. oysaki kendi ekran kartıma göre sürücüyü seçip yüklüyordum. Laptopvideo2go.com dan oynanılmış sürücüleri yüklüyordum ve bu hataların hepsini orj. sürücler olmadığı için veriyor sanıyordum, ama sürücüyle alakası yok galiba. Çünkü Orj. sürücüsüylede aynı hatayı alıyorum, sorunum nedir arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum, sorunum donanımlamı ilgili yazılımlamı bir anlam veremedim, olmadı haftaya servise göndermeyi düşünüyorum, iyi forumlar, şimdiden cvplarınız için teşekkürler.

• Bendede aynı model nb den var GTAIV full + aa da sorunsuz multi oynuyorum. Senin sorununa gelecek olursak sen ekran kartı driveri sorunu yaşıyorsun aynı sorunu bende acer 5520g de yaşıyordum o sorunu çözmek için Asus'un orjinal sitesindeki versiyonu dene yadahttp://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html bu sürümü deniyebilirsin ben şu an sorunsuzca bu linkteki sürümü kullanıyorum. Yeni bir nvıdia driveri yüklemeden önce önceki sürümün tamamen silinmiş olmasından emin olunuz silmek için 3. parti yazılımlarda kullanabilirsiniz.

• öncelikle cevabın için teşekkür ederim, şuan kullandoğım işletim sistemi xp, xp de masaüstünde görüntü gidip gelme problemi yok, kullandığım sürücü ise nvidia'nın en son sürücüsü, ama oyunlardaki sıkıntım devam ediyor, hatta bazen ufak tefek grafikli programlarda sistemi kilitleyip yeniden başlatıyor örn: gta san andreasa araba yükleme programında windows 7 de ise masaüstünde iken görüntü gidip geliyordu ara sıra o hatayı alıyordum Nvidia görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu, gerçi win 7 de nvidianın kendi sürücüsünü kuramıyordum, kurarken donanımınızla ilgili aygıt bulunamadı kapatılacak hatası, yeni sürümde kurulur belki, sende kurarken bu hatayı alıyormuydun arkadaşım? yada en son driver'da verdimi bu hatayı? bu arada sürücüleri üst üste kurmuyorum hep temiz format atıp kuruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanbal -- 14 Aralık 2009; 15:38:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.