Şimdi Ara

ASUS Z170-A VS PRO GAMİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem topluyorum anakartım ya asus z170-a olacak yada asus z170 pro gaming modeli olacak , ben bu iki kartıda kullananlarda yorum almak istiyorum avantajları dezavantajları nelerdir . İki kart hakkında da bilgim var birbirine çok benzeyen kartlar farklılık olarak pro gaming in ses çipi alc1150 yani diğerinden daha iyi bide led aydınlatmaları var ve usb sayısı fazla . İki kartıda kullananlar konuyu yeşillendirirse sevinirim başka özellik eklemek isteyen varsa da buyursun

• Kaliteli.olarak aynılar. Bende çok araştırdım. Asusun para iadesi sebebiyle pro gaming aldım
    512 tlye. Proda usb sayısı ve sesi daha iyi. Oyunculara yönelik bazı özellikler var. Game first vv. Gibi. Kısacası ikiside seni.üzmez. Ben kasa içinde daha iyi duracağı ve para iadesi sebebiyle pro aldım. Karar senin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam z170 pro gaming kullanicisiyim. Sesi harika. Led aydinlatmasi kisiletirelebiliyor bazen dakilarca ledi farkli modlara alip izleyip mutlu oluyorum

• 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    Valla bende heyacanlandım.şimdi. 780 t kasada fena olur o zaman. Şu 6700 k ve 970 aldımmı sistem tamamdır. En pahalı parçalar bu.ikisi zaten.

• kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz size özelden video ve fotograf atabilirim

• 3232amacor 3 kullanıcısına yanıt
    Valla olur. Ne yalan söylim. Netten bi ara araştırdım ama hep inceleme videoları bulunca.üstüne düşmedim. direk kullanan olarak video atarsanız çok sevinirim.

• 512 tl ye bulsam hemen alacamda o fiyata mümkün değil, z170a nın da ses çipi alc1150 olsaydı çok iyi olacaktı çünkü alc892 kullanıyo buda baya eskidi , harici ses kartım olmadığı için ses iyi olsun diye düşündüm
  • Arkadaşlar merhaba

Asus z170 pro gaming anakart da ilk açılışta "delete yada f1" tuşu ile biosa girme ekranının gelmesini istemiyorum bios da bi ayarı varmıdır, sistem win 10 uefi kurulum yapılmış durumda
  • Comaa kullanıcısına yanıt
    Mrb ayarı var tabi fakat sistem kurulu olmadığı için şu an nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olamıycam , ama biosdan yapılan bir ayar bu biraz araştırın derim
  • eyvallah akşam tekrardan kontrol edeyim
  • Aynen şuan z170-a 512tl eksende ama pro gaming 590tl. Pro gaming 550lere düşse en azından, insan bile bile küçük bir iki özellik için fazla para vermek istemiyor. 13 mayısta benimde almam gerekiyor anakart, bu ikisinden birini. Bu gidişle z170-A alıcam fiyatı yüzünden.

• cilekci kullanıcısına yanıt
    En ucuz Eksen de şuan orda da 512 tl değil karttan tek çekim kargo dahil en ucuz 532 tl oluyor . Bende dün z170a aldım bu şekilde
  • Konu ile alakasız ama işlemcilerin kutusunda jelatın oluyormu? Amazondan ssd, ekran kart, Sıvı soğutma, power supply ve ram aldım, hepsi jelatinli kutularının içindeydiler. Eksenden işlemci anakart, işlemci ve hard disk alıcam ama internetten verilen siparişlerde kullanılmış parça gönderdiklerini bir çok kez duyduk. Hatta üzerinde termal macun kalıntılı işlemci fotoları bile gördük bu forumda. Bu arada benimde aklımda 532tl vardı asus z170a için neden 512 yazmışım bende anlamadım. Hanım çok çalıştırdı bugün izin günümde kafa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilekci -- 11 Mayıs 2016; 22:47:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilekci

Konu ile alakasız ama işlemcilerin kutusunda jelatın oluyormu? Amazondan ssd, ekran kart, Sıvı soğutma, power supply ve ram aldım, hepsi jelatinli kutularının içindeydiler. Eksenden işlemci anakart, işlemci ve hard disk alıcam ama internetten verilen siparişlerde kullanılmış parça gönderdiklerini bir çok kez duyduk. Hatta üzerinde termal macun kalıntılı işlemci fotoları bile gördük bu forumda. Bu arada benimde aklımda 532tl vardı asus z170a için neden 512 yazmışım bende anlamadım. Hanım çok çalıştırdı bugün izin günümde kafa gitti.

:) Eksenden sadece anakart aldım gelen kart sıfır kullanılmamışdır diye düşünüyorum aksini düşündürecek bir şeye raslamadım , ama kutusunda ve statik poşetinde herhangi bir güvenlik bandı falan yok ama çipsetdeki soğutucu ve beyaz kapağın olduğu yerde jelatinleri duruyordu bana gelende.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.