Şimdi Ara

Asus z6 android 5.0 videoda kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 4 gün önce telefonumu kendim android 5 yaptım yapmadan önce bi sıkıntı yoktu ama yaptıktan sonra videolar 4. saniyeye geliyor sonra bi kasıyor (sadece görüntü) ses devam ediyor olması gerektiği gibi görüntü 4 saniye felan geriden geliyor sonra kasma yok videonun nerde açıldığı önemli değil kendi video oynatıcısında da aynı şey whatsapp tada youtube ta da dediğim gibi oluyor anlayamadım oyunlarda falan herhangi bir şey yok sadece videolarda.Yardım edebilirseniz sevinirim.

• Yardım edecek yokmu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun z5te de var. Wipe cache yapinca sorun cozuluyor ama tleefonu yeniden baslatinca tekrar sorun ortaya cikiyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yapılıyor peki o işlem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synda9735 -- 6 Haziran 2015; 9:32:25 >
  • Veya eski sürüme nasıl geri döndürebilirim kitkata.

• Synda9735 kullanıcısına yanıt
    Naıl yapıldığı geliştirmeler konusunda yazıyor ama eski sürüme nasıl döndürülür bilmiyorum.
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Hadi ya peki yeni güncelleştirme gelirmi bu sürüme geldiğinde düzelirmi sence sonuçta telefona gelmedi kendim yaptım güncellme gelmeyebilir. @Maskeli Bilo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi çözümü çok basit uygulama bilgilerine gir verileri sil de düzeliyor z5 de de aynı sorun oldu
  • lacromain kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamaya yapıcam onu peki onu bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Synda9735

Hangi uygulamaya yapıcam onu peki onu bulamadım.

hocam uygulamaya gerek yok direk uygulamalar bölümünden yada menuden basılı tutup yapıcaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.