Şimdi Ara

Asus Z97 ProGamer Ethernet Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus z97 pro gamer ve i5 4690k bileşeni kullanıyorum. Sorun şu;

İnternet kablosu takılı olduğu halde 'ağ kablosu takılı' değil diyor. Kabloyu görmesi için internet kablosunu defalarca takıp çıkarıyorum zor görüyor. Bazen sorun düzeliyor bazen ise 'geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil' hatası veriyor. Bu hatayı verdiğinde modemimde bulunan 2 porta tak çıkar yapmaya başlıyorum. Defalarca denemeden sonra düzeliyor. Taaaaki kapanışa kadar. Sonra aynı terane. Bazen sorunsuz açılıyor ve kullanıyorum. Nette bulunan tüm çözümleri denedim 1 arpa başı yol ilerleyemedim. Ha bide ilginçtir ki kullanım esnasında kabloyu ara ara bi görüyor bi görmüyor. Çok ilginç bir durum gerçekten. Anakartımda sorun olmasından şüpheleniyorum. TP-LINK TG-3468 harici ethernet kartı almayı düşünüyorum. Sizin farklı düşünceleriniz, çözüm önerileriniz varsa lütfen yazın. Şuan da sistem win10. Diğer işletim sistemlerinide denedim sorun değişmedi. Önerilerinizi bekliyorum...

Değişik modem denendi.
    Değişik kablo denendi.
    Şuan hem modem hem pc driverlar güncel. Eski driverlar da denendi.
    CMD Komutları denendi.
    Sadece harici ethernet kartı denemedim. Onuda yarından sonra deneyeceğim.

• Bu kadar uğraşana kadar en ucuzundan bi ethernet kartı alsanız iş görürdü.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Alacağım fakat benden önce başkasının başına geldiyse ve çözüm farklıysa boşuna ethernet kartı almak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.