Bildirim
Asus ZenBook 3 Deluxe ön inceleme 'MacBook'a rakip yeni bilgisayar'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şöyle hafif, ucuz ve ortalama performanslı notebook çıksada alıp kullanabilsek. Çok pahalılar bu tür notebooklar, el değmiyor. Hamallığa devam...
-
keşke demek istiyorum ama asus'un şu ana kadar bu konuda pek de başarılı olduğunu söyleyemem. Ya wireless'ın sorun oluyor, ya çok ısınıyor, ya klavyesi veya pad'i kötü, ya pili kötü vs kesin bir yerlerden fire veriyor.
Çıkışını bekleyip kullanıcı yorumlarını görmeden alınmaz bence... Ayrıca pek de ümitli değilim açıkçası.
Macbook air alternatifi bir bilgisayarla ne yazık ki karşılaşmadım.
-
Güzel cihaz olmuş bakalım fiyat ne kadar olacak.
-
Videoyu izleyemiyorum sadece ses geliyor
-
Ağırlık bilgisi yok sanırım
Güzel cihaz fakat dolar tl paritesi insanın canını sıkıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastNinja
Ağırlık bilgisi yok sanırım
Güzel cihaz fakat dolar tl paritesi insanın canını sıkıyor
Merhaba,
1.1 Kg ağırlığında.
Teşekkürler. -
Fiyatta air dan asagi olmaz :) macbook un en begendigim hatta apple in en begendigim yonu eger bir cihaz yaptilarsa en iyisini degik ama hemen hemen her acidan 8/10 lik performansi verebiliyor. Su ultrabooar bir turlu ucuzlamadi. Ekran kartina falan gerek yok. İ5 u serisi bir islemci 8 ram 256 ssd koysalar bircok kullaniciya yeticek. Markete gidiyorsun 4-6k lira arasi fiyatlar cikiyor :D Zaten dolarda aldi basini gitti.
-
Ya Apple ile neyin kafası tutuluyor. Apple alır rahat satarsiniz. Bunun yüzüne 2 yıl sonra kimse bakmaz
-
Çok beğendim ama trnin alımgücünün üstünde ancak Asus DH izleyicilerine bir tane hediye eder umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: m.can123
Fiyatta air dan asagi olmaz :) macbook un en begendigim hatta apple in en begendigim yonu eger bir cihaz yaptilarsa en iyisini degik ama hemen hemen her acidan 8/10 lik performansi verebiliyor. Su ultrabooar bir turlu ucuzlamadi. Ekran kartina falan gerek yok. İ5 u serisi bir islemci 8 ram 256 ssd koysalar bircok kullaniciya yeticek. Markete gidiyorsun 4-6k lira arasi fiyatlar cikiyor :D Zaten dolarda aldi basini gitti.
Aynen haklısınız,2.el satılamayan,sorun çıkıp çıkmayacağı belirsiz,piyasaya deneme ürünü olarak çıkan ürünler macbooklara yakın fiyattan çıkıyor.Bu klasmanda tek güvendiğim şimdilik surface,çünkü 3 nesil modeldir başarılı ürünler geliyorTek sorun satış ağları yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÜRÜN FİYATI NEDİR VAR MI 5 -6 BİN TL MAX 4 BİN TL'YE PEYNİR EKMEK GİBİ SATILIR
-
Yillardir nerelerdeydin asus, bize bunlarla gel
-
Ya şu videoları gecikmeli olmadan anında youtube koyun yada adam gibi bir video oynatıcı yapın!!!
-
Dünden beri videolarınızı izleyemiyor, ancak dinleyebiliyorum.
-
Oyuncak gibi bir alet. Samsung un tab pro serisi bundan daha şık . Ama macbook un rakibi hp spectre ve envy serileridir. En azından bu oyuncak klavyeli tablet çakması cihaz olmayacağı kesin. Tavsiyem ebrar pc den freedos dell vostro almanız. Bu alete 3700, 4k arasında bir fiyattan
fazlasını da vermem . 4k yı da hafif ince dokunmatik ultrabook olduğu için verilebilir. Notebooklara Ssd koyduklarinda 1000 tl kafadan artıyor... Saçmalık!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 1 Nisan 2017; 11:49:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim eski samsung 9 serisine benziyor
-
Ürünü heyecanla bekliyorum; derken az önce Asus çağrı merkezini arayıp Türkiye'de satış ve lansman tarihini sorduğumda zenbook 3 deluxe Türkiye'ye gelmeyecek yanıtını aldım. Acaba müşteri temsilcisinin yetersizliğimiydi, yoksa gerçekten bu ürün gelmeyecek mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X