Şimdi Ara

Asus Zenfone 2 ikinci sim kartı görmeme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
18.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Turkcell 4g sim kart biraz ince gibi.diğer hatlar oluyor turkcel sallanıyor.arkasına bir kağıt koydum sallantı gitti.sim okuma sorunu buysa bekleyeceğim.ayni sorun çıkarsa servise gonderecegim @kahraman_calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun kesinlikle fiziksel ve telefonun kanırmasından kaynaklanıyor.Bir yıl önce bu sorun oldu telefon servise gitti geldi sim slotlarının altına bant yapıştırmışlardı, dolayısı ile simler sıkıştırılarak kanırmalardan etkilenmemeleri sağlanmıştı.Telefon bu şekilde 1 yıl idare etti. geçenlerde hafıza kartı ve bugünlerdede sım 2 gidip gelmemeye başladı.Tabi gittiği zaman eski tecrübe ile kapağı çıkartıp gövdeyi iki yandan hafif bükerek simin geri gelmesini sağlıyorum ama hafıza kartı gelmiyor bu hafta servise son kez yollayıp çözmelerini istiyeceğim servis telefonlara iyi davranmasada diğer firmalara göre daha ilgili hayırlısı artık.Simlerin yuvalarını değiştirerek sanki yuvada sorun var gibi düşünmeyin işlem sırasında telefona yaptığınız baskıya göre sim yuvalarının bağlantısı gidip gelebiliyor tekrar söylüyorum yuvalar normal ama kanırmalarda başka sorunlar olduğu için yuva bağlantısı kopuyor biryerlerde.Yuvayı kalınlaştırmakla telefonun kanırmaya karşı direncini arttırıyorlar gibi.Asustan beklenmeyecek bir sorun işte.

• Bidaha Asus alırsam iki olsun 2 defa değiştirdim sim yuvasını gene bozuldu kimse kusura bakmasın bu tamamen donanımsal bir problem yazılımla alakası yok

• Bendede basladi. İlk yaptiginda bir saate yakin ugrastim yuz defa actim kapadim teli simi defalarca trmizledim vsvsvs. Telefonu ucak moduna alip tekrar acip kapadigimda gordu karti. O tarihten bu yana 4 5 defa ayni durum tekrarlandi.

• http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=62111&extra=&page=1 officiel forumdada sorunun kaynaginin asustan oldugunu yazmislar programsal hata 12 ay olmus duzeltme yok bugun ikinci kere yapti ve hala duzeltemedim ucak moduda ise yaramiyor

• Telefon açılışta simi görüp sonra sim kartı görmüyordu. Recovery mode >cashe reset ile düzelmedi. Kapaktaki Wireless sarjın uçlarını bantladım telefonu açıp kapadım 2 saattir sorun yok.

• konuyu hortlatayım. aynı sorun bendede var çözemedim bir daha asus telefonu almam
  • Arkadaşlar Asus 'un telefonlarında genel yazılımsal veya donanımsal sorun olduğu görülüyor, yetkili servis bunu kabul etmiyor, test yaptık 'ok' diye belge veriyor, çünkü burası TÜRKİYE, tüketici hakem heyeti kararı sonrası asus merkez para iadesini kabul etmedi, icraya verdim 2 günde ödemeyi çatır çatır yaptırdım.

Darısı diğer mağdurların başına.

Bir akrabamın aldıgı asus telefonun sim kart algılamama sorunu sebebiyle vakit geçirmeden iade etmesini tavsiye ettim.
  •  Asus Zenfone 2 ikinci sim kartı görmeme sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

aynı sorun bendede oluştu daha 5 ay içinde... bende önce birini görmemeye başladı daha sonra iki sim kartıda görmemeye başladı. servise gönderdim şuan beklemedeyim bakalım napacaklar. inş. iade alırlar daha bulaşmam asusa.

konuyu bilgi amaçlı canlandırayım, servisden değişen sim kart yuvası, tam 2 sene sonra tekrar arıza yaptı. eyv. bozulabilir ömürlük değil biliyorum, ama aynı yerin bozulması ilginç.. mesaj alınmıştır sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende arkadaşlar gibi bir daha asla asus düşünmüyorum. Bu kadar sevdiğim bir marka ama telefonu çok feci soğuttu beni.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.