Şimdi Ara

Asus ZenFone 2 incelemesi 'Tüm detaylar, merak edilen her şey bu videomuzda' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
4
Favori
9.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat performans dengesinden çok uzak bir telefon. Lg g3 tek eksi yani 2k ekran full hd olacak uçardı telefon, neyse geçti o da. Fiyat konusunda mx4 ile bir karşılaştırma vardı baya mantıklı idi. Mobilite de bayi kar payını ekleyin demiştiniz. Kar Payı eklemeden bile pahalı bu telefon. Kaldı ki intel işlemcileri kullanan pek firma yok. mediatek kod olayından kaybetse bile intelden önde olduğu kesin. Asus un ürünleri kaliteli ve pahalı olabilir fakat bu cep telefonu dünyasında rakipsiz olduğu manasına gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notebookları bile daha ince yapıyorlar.

• MX4 vs ZF2

(kişisel görüşüm mx4 ün zenfona çok rahat üstünlük sağlayacağı yönünde ancak 4gb ram gerçeği insanı karamsarlığa düşürmüyor değil)

• Yeni konsept efsane olmuş, bütün incelemeleri bu şekilde soru cevap ve yakın çekimlerle göstermenizi bekliyoruz.

• Yav mesut her video da 20 kere genel olarak diyorsun neye göre genel olarak?

• bende huawei g7 var pil ve kamera konusunda g7 daha iyi aama yazılım olarak zenfone 2 daha iyi

• LegendM kullanıcısına yanıt
    Amazonda htc one m8 270 dolara,galaxy s6 550 dolar , iphone 6 500 dolara bulunabiliyor.Asus u karalayacaginiza vergi sistemine 3 5 bisi diyinde durust oldugunuzu gorelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.said

Amazonda htc one m8 270 dolara,galaxy s6 550 dolar , iphone 6 500 dolara bulunabiliyor.Asus u karalayacaginiza vergi sistemine 3 5 bisi diyinde durust oldugunuzu gorelim

Ben diğer markaları mı övdüm? Lafımdan bunu mu çıkardınız?
  • LegendM kullanıcısına yanıt
    Cihazi cok pahaliya getirdi dediniz bende bunun dogru olmadigini vergi sistemimizden kaynaklandigini diger modellerle ornekliyerek soylemek istedim.

• Adamlar radyoyu silmişlerki ne diye radyoya %6 ödesinler. 850-900 liralık telefonu bize özel 1300e iteliyorlar işte. Yersen.

• Bu paraya bu cihaz değmez arkadaşlar . Zenfone5 kullanıyorum aynı malzeme kalitesi bunda da var. Orası burası eğrilip bükülüyor zedeleniyor saçmasapan. Özet olarak almayın pişman olursunuz. Gösterge ışıklarının olmaması da büyük handikap gece kullanımında cok zorluyor . Bu fiyat segmentinde daha iyi telefonlar var. Ayrıca asusun telefon kısmına bakan servis tam bir faciadır .
  • her yerde bildirim ışığı yok muhabbeti dönüyor...ya kardeşim onların hepsi afedersiniz ama özürlü diyecem....ben 3,5 yıldır xperia u kullanıyorum..bildirim ışığı yok hiçbir zaman da aramadım....aslında zf 2 olayına kadar aklıma bile gelmemişti...2. günden sonra elin zaten otomatik gidiyor yerine...olmadı el feneri al yanına onu yakıp bulursun yerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45izlemeye izlicem de mesutun sese tahammül edemiyorum rte gold edition incelesin o belki vekillik kapar
    Birader hiç bişey bulamadında adamın RTE li cep telefonu incelemesine mi taktın, Bu telefon Devlet Bahçeli Edition da olsa Mesut bunu incelerdi yani, Konuyla alakalı bir fikriniz, görüşünüz varsa onu yazında belki birileri de faydalanır, yoksa böyle boş boş mesajlarla inanın harf israfından başka bişey yapmıyorsunuz.

1-ben senin biladerin filen değilim
    2-bahçeli edition da olsa aynı şeyi derdim tam seçim öncesi böyle bi incelemenin amacı bellidir bi tek özelliği altın kaplı olması olan bi telefonun teknoloji sitesinde o kadar uzun incelenmesi komik değil mi?
    3-fayda istiyorsanız mesela bu sitenin internet yasaklarını nasıl desteklediğini sonra da utanmadan nasıl bizi kandırdılar diye video çektiğini konuşalım
    4-BU DA yetmiyorsa türkiyenin en büyük teknoloji sitesinin tüm ülkede olan internet kesintisini normalmiş gibi göstermek için up uzun bi video çekmesini konuşalım utanmadan 78 milyonu elektriksiz bırakan kesintiyi normalleştirmek için 1-2 milyonu etkileyen elektrik kesintilerini örnek göstermesini konuşalım
    DAHA FAZLA ZİHNİNİ AÇMAMI İSTERMİSİN?

Mesut çevik videoda olayın nasıl oldugunu anlattı

- Firma öncelikle putin icin yapmayı düşünüyor ama rusyadaki ekonomik kriz yüzünden vazgecmişler ve dünya basınında sıkça adı geçen R.T.E yi yapalım demişler.. Türkiyede en çok ziyaret edilen donanım teknoloji sitelerine bakmışlar ve donanımhaberi görmüşler Mesut çeviğe Twitter üzerinden ulaşıp ürünü gönderelim inceleyin demişler olay budur.. zaten lisansa falanda gerek yokmuş halka mâl olan insanlarin isimleri kullanılabiliyormuş...kısaca videoyu izlemediysen konuşma :) izlediğin ve bunlari duyduğun halde bunları söylüyorsan sana daha birşey denemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 26 Haziran 2015; 23:31:55 >

• Herşey iyi güzelde suçu sadece asus firmasına atıp konuyu tek düze işlemenize şaşırdım. Hadi anladık bazı kesimlere yaranmaya çalışıyorsunuz da şu vergilere tek bir söz bile söylememeniz cidden ayıp. Sonra millet size yandaş dediğinde de o zaman hiç ağlayıp sızlamayın. Kimse size birilerine düşman olun demiyor ancak eleştirilmesi gereken şeyleri de en azından eleştirin ki ileride bazı yanlış olan şeylerin düzelmesine katkınız olabilir.

• Milletin kanını emen büyük üreticilerin cıkardıkları ilk modelleri 1 yıl sonra yarı fiyatına kadar indirip satmasına ragmen ; yani bu firmalar ürünün yarı fiyatından dahi kar edebiliyorlarken ,kimse bu duruma ses cıkarmıyor ilginc dogrusu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45izlemeye izlicem de mesutun sese tahammül edemiyorum rte gold edition incelesin o belki vekillik kapar
    Birader hiç bişey bulamadında adamın RTE li cep telefonu incelemesine mi taktın, Bu telefon Devlet Bahçeli Edition da olsa Mesut bunu incelerdi yani, Konuyla alakalı bir fikriniz, görüşünüz varsa onu yazında belki birileri de faydalanır, yoksa böyle boş boş mesajlarla inanın harf israfından başka bişey yapmıyorsunuz.

1-ben senin biladerin filen değilim
    2-bahçeli edition da olsa aynı şeyi derdim tam seçim öncesi böyle bi incelemenin amacı bellidir bi tek özelliği altın kaplı olması olan bi telefonun teknoloji sitesinde o kadar uzun incelenmesi komik değil mi?
    3-fayda istiyorsanız mesela bu sitenin internet yasaklarını nasıl desteklediğini sonra da utanmadan nasıl bizi kandırdılar diye video çektiğini konuşalım
    4-BU DA yetmiyorsa türkiyenin en büyük teknoloji sitesinin tüm ülkede olan internet kesintisini normalmiş gibi göstermek için up uzun bi video çekmesini konuşalım utanmadan 78 milyonu elektriksiz bırakan kesintiyi normalleştirmek için 1-2 milyonu etkileyen elektrik kesintilerini örnek göstermesini konuşalım
    DAHA FAZLA ZİHNİNİ AÇMAMI İSTERMİSİN?

Mesut çevik videoda olayın nasıl oldugunu anlattı

- Firma öncelikle putin icin yapmayı düşünüyor ama rusyadaki ekonomik kriz yüzünden vazgecmişler ve dünya basınında sıkça adı geçen R.T.E yi yapalım demişler.. Türkiyede en çok ziyaret edilen donanım teknoloji sitelerine bakmışlar ve donanımhaberi görmüşler Mesut çeviğe Twitter üzerinden ulaşıp ürünü gönderelim inceleyin demişler olay budur.. zaten lisansa falanda gerek yokmuş halka mâl olan insanlarin isimleri kullanılabiliyormuş...kısaca videoyu izlemediysen konuşma :) izlediğin ve bunlari duyduğun halde bunları söylüyorsan sana daha birşey denemez :)

çok inandırıcı bi açıklama şahsen şu an tatmin oldum şakamısın kardeşim bırak bu işleri inceledi de ne oldu burdaki 16 yaşında ergenler mi alacak o telefonu sanki tek amacı siyaset trafolara da kedi kaçmış boşver sen

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Herşey iyi güzelde suçu sadece asus firmasına atıp konuyu tek düze işlemenize şaşırdım. Hadi anladık bazı kesimlere yaranmaya çalışıyorsunuz da şu vergilere tek bir söz bile söylememeniz cidden ayıp. Sonra millet size yandaş dediğinde de o zaman hiç ağlayıp sızlamayın. Kimse size birilerine düşman olun demiyor ancak eleştirilmesi gereken şeyleri de en azından eleştirin ki ileride bazı yanlış olan şeylerin düzelmesine katkınız olabilir.

Şimdi diyorlarki işte s6 yurtdısında sukadar hesaplarsan Türkiyede de aynı fiyatlara geliyor ,asus yurtdısında 300-350 dolar bizde niye böyle fark cıkıyor , demekki asus ,Türkiyede pahalı satıyorlar diyorlar ama iş öyle göründügü gibi degil.Samsung gibi üreticiler bizdeki korkunc vergi oranları ve aracıların ac gözlülüğünü reklam bütceleri ile kapatıp yurtdısı ile aynı fiyatlarda Türkiyede satıyorlar.Neyazıkki asus veya htc gibi firmaların böyle büyük bütçeleri olmadıgı için aynı seyi yapamıyorlar.Büyük zincir magazalar telefon basına 200-250 liraya varan kar payı artı cihazı satmak için dudak ucaklatan hava parası istiyorlar ,ee neyapacak adam bütce olmayınca bu tutarları mecburen cihazlara yansıtıyor işte.Bazen de baska bir ürün grubundaki fiyat destegini ve reklam giderlerini telefona kaydırıyorlar.Buna en güzel örnek lenovodur ; lenovonun telefonları türkiyeye gelene kadar notebook fiyatları cok uygundu ,cok satıyordu herzaman .Cepler Türkiyeye yüksek fiyattan girdi ,talep olmadı mecburen notebooklardaki fiyat destegini ceplere kaydırdılar ve fiyatlarını düşürdüler.Suan bakın G serisi haricinde lenovo notebookların fiyatları artık eskisi gibi uygun degil ,artık eskisi gibi cok satmıyor.

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Erdi Bey,

Biliyorum yeri değil, o yüzden kusura bakmayın ama kolunuzdaki saatin markasını öğrenebilir miyim? Bir zaman Twitter'da bahsettiğiniz Japon marka bir saat vardı, ileride adını sıkça duyacağız dediğiniz, bu saat o saat mi?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• Aylardır 4gb ram'i ön planda tutarak reklamını yaptılar, geç çıktı kazık fiyatla çıktı.

Mtk işlemcilere devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Bu paraya bu cihaz değmez arkadaşlar . Zenfone5 kullanıyorum aynı malzeme kalitesi bunda da var. Orası burası eğrilip bükülüyor zedeleniyor saçmasapan. Özet olarak almayın pişman olursunuz. Gösterge ışıklarının olmaması da büyük handikap gece kullanımında cok zorluyor . Bu fiyat segmentinde daha iyi telefonlar var. Ayrıca asusun telefon kısmına bakan servis tam bir faciadır .

bende zenfone 6 kullandim soylediklerinin tam tersini dusunuyorum servis malzeme kalitesi dahil

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.