Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 3-ZE552KL 4GB-64GB [inceleme] | [joker yakın markajda] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fırattumbul

Harikulade bir inceleme olmuş. Emeğinize sağlık. Kafamda bu telefonu almak vardı uzun bir süredir ama kararsızdım, yazdığınız incelemeyi okuduktan sonra kafamdaki soru işaretleri ortadan kalkmış oldu. Bu detaylı ve başarılı inceleme için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim, ne demek.

İnsanların aklındaki soru işaretlerini giderebiliyorsam ve ürünler hakkında almadan önce/aldıktan sonra bilgi sahibi olmalarına yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
  • andr.6dan 7 ye geçen oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrnayn

andr.6dan 7 ye geçen oldumu.

Şahsen ben geçiş yapmadım. Geçiş yapanlar varsa izlenimlerini bekleriz.
  • Emeği geçenlere teşekkür ederim güzel çalışma olmuş, bir sorum olcak üstatlardan çift hatlı olan bu model ram ve kapasite adına 4GB/64GB almaya değermi tek hat kullanacağım hafıza kartı ile birlikte yoksa yek hatlı mı almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Olca

Emeği geçenlere teşekkür ederim güzel çalışma olmuş, bir sorum olcak üstatlardan çift hatlı olan bu model ram ve kapasite adına 4GB/64GB almaya değermi tek hat kullanacağım hafıza kartı ile birlikte yoksa yek hatlı mı almalıyım?

Teşekkürler güzel yorumunuz için. Beğeniliyorsa ne ala.

Kapasite artışı pek bir artı yaratmaz hız vs. açısından. Ama ram noktasında çoklu uygulama kullanımlarında yer yer farklar gözlenebilir. İncelediğim model görüldüğü üzere 4GB ramle gelen Zenfone 3 modeli. Sürekli Chrome veya başka tarayıcılarda sekmeleri ardı ardına sıralamam, açık bırakmam, açtığım uygulamaları genelde arkaplanda açık bırakmam kapatırım, ara ara aklıma geldikçe ram temizlemeye gayret ederim gibi düşünceler içerisindeyseniz 3GB ramle gelen model de işinizi görecektir. Bu demek değildir ki; 4GB ramin bu noktalarda aşırı artısı olacaktır. Ama illaki dediğim gibi yerine göre zaman zaman farkı olacaktır. Fiyat farkı çok açılmadığı sürece 4GB/64GB tercih edebilirsiniz. Fiyat farkı astronomik düzeylere geldiği zaman 3GB ramli model de sizi üzmeyecektir.

• Tekrar merhaba arkadaşlar,

İncelemeyi yapalı 3 ay gibi bir süreye yaklaşmışız. Bu süreç içerisinde ZENFONE 3'ün ülkemize gelmesinin üzerinden geçen zamanda artış yaşanmasının akabinde (dünya genelinde de çıkış tarihini düşündüğümüzde) fiyatlarında düşüş yaşandı. Güncel fiyatlara netten göz atılabileceği gibi aşağıda link de ekliyorum.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-asus-zenfone-3-fiyati,6437560.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 20 Mayıs 2017; 20:39:39 >
  • Emeğinize sağlık, bizler için çok bilgilendirici, netleştirici bir inceleme olmuş. Zenfone zoom s ile karşılaştırma ve zoom s inceleme imkanınız olursa mutlu oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksar

Emeğinize sağlık, bizler için çok bilgilendirici, netleştirici bir inceleme olmuş. Zenfone zoom s ile karşılaştırma ve zoom s inceleme imkanınız olursa mutlu oluruz.

Yorumunuz için teşekkürler. Sizlerin yorumları ile beraber daha kaliteli işler yapmaya gayret ediyorum. Sonuçta kullanıcı incelemesi paylaşıyoruz ve son kullanıcı olarak insanları en iyi şekilde bilgilendirme çabasındayım her daim.

Şu an için çok imkan görünmüyor ama bir şekilde edinebilirsem, tabii ki gerçekleşecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.