Şimdi Ara

Asus ZenFone 3 Zoom ön inceleme: Çift arka kamera, optik zoom, 5000mAh! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlemci bir tık daha iyi olabilirmiş. onun dışında gayet iyi duruyor.
  • İşte beklediğim ürün adamşar böyle bişey yapsın samsung s4 ümü dğeiştircem dedim bekledim biri yaptı hem zoom hemde bitmeyen batarya işte istediğim 2 şey .. bide kalem olsa düşer bayılırdım

• Videoda erdi iphone de zoom a abanıyor görüntü düşük mp li kameraya geçtiği iiçin hem kötüleşiyor hemde odaklayamıyor telefon zenfonda abanıyor keskin görüntü anında odaklama ve parlak görüntü alıyor işte kamera dediğin böyle olur . ben bir anı yakalıyim derken videodki iphone gibi parmağımla objeye basıp iki saat netlemesini bekleyip çamur gibi görüntü alamam süper alet tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axesis -- 2 Şubat 2017; 19:26:30 >
  • Forumu yine cahiller basmış. Yahu adamlar kamera odaklı cihaz yapmış KAMERAYI SAYMAZSAK p2 ile kıyaslayalım diyor ya :D :D

gidin zenfone 3 ile kıyaslayın P2yi... Vodafoneda 1200-1350 liraya kadar düşüyor (tarifeye göre). Ha gidin p2 alın koşun.

• Formu yine cahiller basmış diyen vatandaş madem o kadar bilgi sahibi birisiydin o engin bilginin bir kısmını buraya dökseyin de bize biraz faydalansaydık. Buraya sen benim yorumuma cevap ver diye yorum yazmadım benim yorumuma cevap vermek zorunda da değilsin. Bu site senin babanın sitesi de değil telefon firması senin babanın firması da değil.

Ben batarya konusunda bir telefon araştırıyorum bu telefonu daha dün gördüm bi danışayım dedim doğru düzgün cevap vermeyeceksen niye yorum yapıyorsun.

Ben de biliyorum kamera konusunda iyi bi telefon olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuzuli05 -- 3 Şubat 2017; 0:44:12 >
  • Tasarım hariç beklentilerimi karşılayan bir telefon olmuş.
  • Kamera ve bataryanın muhteşem buluşması diyebilir miyiz bu cihaz için? dxomark testleri daha gelmedi.Bakalım nasıl olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Kamera ve bataryanın muhteşem buluşması diyebilir miyiz bu cihaz için? dxomark testleri daha gelmedi.Bakalım nasıl olacak?

gelsin s4 den beri telefon almamıştım her ihtiyacmıda hala çatır çatır görüyor ve günceleme alıyor son sistem android yüklü .. ama ne yazıkki elveda s4 gelsin yeni telefonum bunuda senelerce kulanırız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Kamera doğal renklerden çok uzakta.Otomatik ayarlarda mı test edildi ?

öyle bir olay yok kameranın çekiminden kaynaklı işte gerçekler inanılmaz bir kamera izle ve gör

iştebeklenen inceleme burdan resim performansını gerçek elde inceleme le görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axesis -- 4 Şubat 2017; 17:6:38 >

• çamur=iphone mükemmel foto= ASUS Zenfone 3 der gderim...

• yeni amiral gemilerin fiyatlarını görünce 2500 TL ye bile gelse açık ara iyi telefondur.
    kamerası bir kere çok iyi duruyor.
    zenfone 3 inceleme imkanım oldu gayet iyi çalışan bir telefon zoom da temelde aynı olduğundan pili ve kamerası ile farklılık gösterecektir.
    çamur çöp diyen arkadaşlarıma katılamıyorum çünkü mevcut ülke ekonomimizde artık 5000 TL gibi fiyatlara çıkan telefon fiyatları gerçekten ciddi bütçe sarsmaktadır.
    Acilen telefonlara taksit imkanının yeniden geri getirilmesi ve milletin operatörlerin elinden kazık yemesininde önüne geçilmesi gerekir.
  • arkadaşlar cihaz hepsiburada da 2.450 den giriş yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çok cihazın inceleme videoları izledim,Bu cihzın ekranı gibi tirtir titreyen bir cihaz görmedim,sanırım ekrn hatalı,
    2500 li bu cihı almak akıl karı değil,bu cihazı alıcağıma (one plus 5) alırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.