Şimdi Ara

★★★Asus Zenfone 3 Zoom ZE553KL ANA KONU★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
9
Favori
29.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz 1700 altı beklerken adamlar 1000 tl fazlasına getirmiş Hemen hemen denk işlemcili (sd652) mi maxlar 800-900 tl civarlarından satılıyor üstelik pilleri de 4850 mah. Bu asus iyice coşmuş.
  • 2750 tl nedir.. bu nasıl fiyatlandırma böyle..
  • Bırakalım onların olsun. Bu nasıl fiyat böyle. Maşallah
  • telefonun ederi 1500-1750 arası asusun istediği fiyata bak. mi 5s 1400 tlden satılıyor. Hadi asus garanti olarak güven sağlar diyelim de bu fiyat nedir? 1000 tl daha koyup iphone 7+ alır insanlar. v20, s7 edge, htc10, xperia xz... gibi kafa telefonlarda alınır. Orta düzey telefon çıkartıyorsun madem fiyatını da o seviyede konumlandır. Zenfone3 zoomu 7+ ile kıyaslamalarında ki maksat fiyatını körüklemek miydi?
  • Orta seviyenin altı snapdragon 625 işlemci ile telefon çıkar bu fiyata sat oldu, ne alırım ne görürüm..
    Daha ucuza samsung s7, lg v20, xperia xz, htc 10 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yum yum -- 16 Şubat 2017; 13:31:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bu ürün şu anda satılmamaktadır" diyor. Belki fiyatta bir yanlışlık olmuştur.
  • O satıcı belli ki karaborsadan satıyor, kafasına göre fiyat koyuyor. Sağlıklı bir fiyat yorumu yapmak için mart ayındaki resmi çıkışı beklemek gerek.
  • 1.999 TL den giriş yapacak bence. 2-3 aya 1.700 tl bandına gerileyecektir. Ben de takipdeyim telefonun.
  • depolama birimi yavaş kalıyor keşke ufs 2.0 olsaydı
  • Vodafone asus zenfone 3 deki gibi çiçek bir kampanya yapsa da zf3 yerine bunu alsak.
  • Kamera ve video örnekleri geliyor. Video çok iyi kamera tam aksi berbat ötesi. Boşuna beklemişiz bu cihazı. Aşşağıdan inceleyebilirsiniz.

Mobile01
    實測ZenFone 3 Zoom拍照(也跟第一名的Google Pixel小PK一下) - Mobile01
    http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=588&t=5067119&p=1#63348999

• Bende ana kartı uçan note2 im yerine bu telefondan düşünüyorum. Her türlü note2 den güzel çekiceğine eminim :D normal zenfone3 amiral gemisi gibi çıktı laser falan gibi modeller daha alt modeliymiş gibi çıktı ama zoom sanırım ondan üstün olmaya aday diye düşünüyorum.

Klasik soru zenfone3 mü zoom mu ?

Önden samsung görünümlü arkadan iphone görünümlü bir cihaz olmuş zoom. Özgün bir tasarım neden yapmaz firmalar anlamam. Hepsi birbirine benzer kasalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covajj -- 23 Şubat 2017; 18:20:48 >
  • Çıkış tarihi ertelendi. Yaza çıkacak. Donanımı yukseltilecekmiş. Beklediğimize değecek mi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byTG -- 26 Şubat 2017; 1:5:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webtekno
    Çift Kameralı Asus Zenfone 3 Zoom'un Çıkış Tarihi Ertelendi
    http://www.webtekno.com/cift-kamerali-asus-zenfone-3-zoom-un-cikis-tarihi-ertelendi-h25769.html

• O kameranın potansiyelini tam vermesi için işlemcinin sd820-821 olması iyi olurdu. Zaten işlemcisi sd820 olsun 2000-2500 e kimse laf etmez, efsane telefon...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım işlemciye yönelik gelen eleştirileri dinlemişlerdir de beklediğimize değer. Bir de USB-C portu 3.1 standardına yükseltilirse o zaman her şeyiyle dört dörtlük olacak cihaz.
  • Arkadaşlar bozulan note 2 im yerine zoom modelini almayı düşünüyorum. Daha önce Asus markasını hiç kullanmamıştım. Ancak genel olarak merak ettiğim, Asus markasının garanti teknik servis hizmeti ve bulunabilirliği nedir.

Çoğu yorumlarda Asus facebook sayfasında falan yapılan yorumlarda, Teknik servisin çok yetersiz olduğu, arızalanan cihazların tamirinin sıkıntılı, ve çok zahmetli olduğu falan tarzı bir çok şikayet mevcut.

Kullananlardan arıza durumlarında teknik destek ve tamirinde sıkıntı yaşayan veya alınan cihazlarda arızalı çıkan değişim iade konularında sıkntı yaşayan var mıdır ? Android güncelleme desteği ne kadardır ? Samsung un bilindiği üzere 2 seneden sonra çeşitli bahanelerle güncelleme vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covajj -- 9 Mart 2017; 23:24:19 >
  • Arkafaslar telefon bu islemciyle 2500 leri bulur mu? Begendim teli lakin 2500 cok bu telefona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışından telefon getirip kaydettirmek de yasaklandı artık hayırlısı bakalım. Almak istiyosan çatır çatır ödeyeceksin vergiyi diyor sistem. 4 sene önceki note 2 min bile tuş aydıtlaması varken, Asus un aydınlatma koymaması çok komiğime gidiyor. Bende bu telefonu almak istiyorum. Öyle büyük paralarda vermem. İnşallah uygun olur fiyatı. Gönül ister s8 ama onlar hayal oldu. Araba fiyatına. Bu telefon yüksek çıkarsa direk zenfone3 e dönerim belki bilemiyorum. Piyasa da iphone ve samung dan başka da tam anlamıyla tatmin edecek bir marka yok malesef.
  • Telefon Malezya da satışa çıktı. 474 dolar fiyat ile çıkmış.
    Bakalım Türkiye'ye hangi fiyatla gelecek.
    GSMArena.com
    Asus Zenfone 3 Zoom now available in Malaysia
    http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_3_zoom_now_available_in_malaysia-news-24082.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 21 Mart 2017; 13:19:16 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.