Şimdi Ara

asus zenfone 4 mü 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öyle internete falan çok giren bir adam değilim. telefondaki temel kullanımım mp3 dinlemek, whatsapp ve last.fm (arkada sadece uygulama olarak çalışıyor dinlediklerimi arşivliyor, last fm'den şarkı açmıyorum).

oyun yüklemem, fotoğraf ile kesinlikle işim olmaz, facebook twitterım yok. youtubedan çok nadir video açarım.

günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum, bazı kulaklık girişleri yalama oluyor sağlam olması lazım bir de çok dinlediğimden dolayı şarjının iyi gitmesi lazım. gerçekten iyi gitmesi, şu an eski bir 5800 kullanıyorum şarjı iki gün dayanıyor hala ama akıllı telefon kullananların her yerde şarj aletiyle dolaştığını görüyorum ve bu beni korkutuyor.

ekranın büyüklüğü de hiç önemli değil hatta daha küçük olması işime gelir. zenfone 4 mü 5 mi sizce bu koşullarda?

• Kullanim ihtiyaclariniz icin zenfone 4 yeter ama pil beklentileriniz eski nokialar seviyesinde olmasin. Yogun kullanimda en iyi cihazlar dahi ancak gunu cikariyor. Dolayisiyla 2 gun gibi ihtimaller telefonu cok az kullanirsaniz mumkun olur. O zaman fazla verip zenfone 5 almayi dusunursen yine yanilirsin. Onunda batarya performansi rakiplerinden daha sikintili. Dolayisiyla beklentileri dusurup modele karar vermek daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 7 Şubat 2015; 19:52:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada 150-200 tl fark var ve zenfone 4 kesinlikle sana göre bir cihaz 450 500 tl ye alına bilecek en iyi cihaz

• nokia lumialara bak. sarj iyi olsun, uygulama oyun istemem dersen lumialar genel olarak iyi. parana göre 500 600 tl alırsın.
  • Bence zenfone 5 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5

• Zenfone 4 çok kirpilmis bir telefon. Zenfone 5 önerimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata 2 mi 3 mü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zenfone 4 iyidir zenfone 5 de şarj sorunu yaşayabilirsin
  • şarj bakımından sürünürsün.
  • 5
  • 5
  • Zenfone 5

• quote:

Orijinalden alıntı: tam zamanlı

nokia lumialara bak. sarj iyi olsun, uygulama oyun istemem dersen lumialar genel olarak iyi. parana göre 500 600 tl alırsın.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssoujiro S kullanıcısına yanıt
    Bu isteklerini illaki asus diyorsan 4 al piyasası suan 450 civarı samsungtan uzak dur
  • 400 tl limitim olduğundan dolayı,Ben zenfone 4 alacağım piyasada bulamıyorum teknosa bimeks mediamarkt hiç biri satmıyor...

Sadece gold da gördüm tam alacaktım,internette gold mağazalarının hep başka firmanın ithalatı olan ürünleri sattığını yazmışlar ve garantisinde sorun yaşarsınız diyenlere rastladım ...

Bu sebeple biraz kafam karıştı

asus resmi distiribütörü sanırım bilkom diye bir şiketmiş..

asus golddan alsam sorun yaşarmıyım?

birde Asuslar çok sorun çıkartıyormu?

Ben bu telefonu nasıl bulacağım nasıl alacağım neden saqtmıyorlar anlamadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.