Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 DUAL SIM 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Bim`de Satılan Lite Model`den Değildir.

Evet Arkadaşlar Asus`un Tahminimce Türkiye'de Yeni Satısa Sunduğu Modeldir. Fiyatı 629 Lira Ben Pazar Günü İstanbul Forum Vatandan Aldım İlk Alan Bendim Galiba Kasada Biraz Bekledim Telefonun Girişi Yapıldı Telefon 4.4.2 Sürümle Geliyor Radyo Ayrı Apk Olarak İndirdim Sorunsuz Çalışıyor :) Normalde Zenfone 5 Alacaktım Öncelikle Gaziosmanpaşa ya Gittim Orda Vardı 700 Liraya Ama Gold Rengine Bakamadım İçimde Kaldı Ordan Foruma Geçtim Size Şöyle Söyleyeyim Telefon Teknosa,MediaMarkt, Bimeks` de Tükenmişti Yok Telefon ,Bende Vatana Gitti Vatanda`da Sadece Beyaz Rengi Kalmıştı. Bende Onu Tercih Etmedim 629 Liralık Modelin Bütün Renkleri Vardı Gold Rengini İstedim Açık Olduğu İçin Zenfone 6 Verdi Bayan Yetkili Rengi Aynısı Beyefendi Dedi Benimde Hoşuma Gitmedi Karar Verdim Aldım Siyahını Çıktım Telefondan Memnum Oldum Şarj Sorunu Bana Göre Yok Gibi Bişey Gerçi Bende Kablosuz İnternet Yok :) Ama Şöyle Bir Fotoğraf Paylaşabilirim Sarj Konusunda. Kısaca Şunuda Ekleyeyim Normal Zenfone 5 İle Arasında Özelik Bakımın dan Fark Yok Demişti Yetkili Bende Telefonu Bırakıp Yine Vatandan Bi Pcde Araştırmıştım Dedim İşlemci Farkıda Var Yetkili Bilmiyordu Farklar Şöyle

Zenfone 5 Normalde;
    İşlemci: 1.6ghz z2560
    Rom: 16gb
    Ekran :1280*720 İps
    Batarya :2110 mAh
    Arka Kamera 8 Ön 2 Mp
    Ram:2gb

Zenfone 5 Dual Sim;

İşlemci 1.2 ghz z2520
    Rom: 8gb
    Ekran:1280*720 İps
    Batarya:2110 mAh
    Arka Kamera : 8 Ön 2 Mp
    Ram 2gb
    Çift Şim Kart Desteği

Kıyaslama :

http://www.vatanbilgisayar.com/urun_kiyaslama.aspx?lang=tr-TR&kat=114&uKods=17463,16347

Fotoğraf:http://i.hizliresim.com/6lvA60.jpg

ASUS ZENFONE 5 İÇİN ROOTSUZ RADYO:

https://www.dropbox.com/s/j9qkx8aab5nls2c/FMRadio.apk?dl=0

ASUS ZENFONE 6 İÇİN ROOTSUZ RADYO:

https://www.dropbox.com/s/trgeim2x2rwf0hv/FMRadioZenfone6.apk?dl=0

Radyolar Alıntıdır:

Konuyu Güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_1903 -- 23 Ocak 2015; 15:19:49 >

• by_1903 kullanıcısına yanıt
    Birde RAM farkı var tabi dual de 1gb normal zen5 de 2gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meliii kullanıcısına yanıt
    Ayrıca ttnet veriyor 24 ay 30tl faturana ek ama 1gb RAM düşündürücü normalini,verse alınabilirdi...

• Hayır İşin İlginç Tarafıda O Ram 2gb Bunda.
  • by_1903 kullanıcısına yanıt
    hocam yazıya lite olan değil diye de ekleyin en çok onunla karışıyor. işlemcisi aynı diye

• Yeni bir modelmiş demek, bende birkaç gün önce Twitter'da fiyatını görünce herhalde 2015'in çeyreğinde yeni Zenfonelar satışa çıkacak diye mevcutların fiyatı düşmeye başlamış diyordum. Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hocam yazıya lite olan değil diye de ekleyin en çok onunla karışıyor. işlemcisi aynı diye

Teşekkurler Hocam Düzelttim
  • sen zenfone 5 lite almışsın ekran çözünürlüğü berbat internetten baktım yeni..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

sen zenfone 5 lite almışsın ekran çözünürlüğü berbat internetten baktım yeni..

Hayır Dostum Zenfone 5 Lite Değil Ekran Çözünürlüğü Normalle Aynı 1280*720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_1903 -- 21 Ocak 2015; 22:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_1903

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

sen zenfone 5 lite almışsın ekran çözünürlüğü berbat internetten baktım yeni..

Hayır Dostum Zenfone 5 Lite Değil Ekran Çözünürlüğü Normalle Aynı 1280*720

radyayu apk ile yaptıysan TBD chipsetli radyo frekans alıcısı var demektir benim bildiğim..
    oda zenfone 5 litede var..
  • farklı konfigürasyonu olan a501 bu.
    lite olan model a502.

• Evet bu modeli ben de bugün media markt dan aldım. İlk baş da ben de lite modeli zannetmiştim ama değil. Ekran çözünürlüğü ve ram aynı. İşlemci farklı depolama düşük ve çift sim kart var. Aslına bakarsak donanım geçen haftalarda a101 de satılan hometech 7" tablet ile aynı. O tableti çok beğenmiştim fiyatına göre çok iyi idi keşke bunun telefon modeli olsa da ben alsam diyordum bugüne kısmet miş. Ayrıca 501cg model numaralı bu da. Fakat işlemci normal modelden daha güçsüz. Arayüz akıcılığında oldukça iyi. Ve kutudan direk 4.4.2 olarak çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Evet bu modeli ben de bugün media markt dan aldım. İlk baş da ben de lite modeli zannetmiştim ama değil. Ekran çözünürlüğü ve ram aynı. İşlemci farklı depolama düşük ve çift sim kart var. Aslına bakarsak donanım geçen haftalarda a101 de satılan hometech 7" tablet ile aynı. O tableti çok beğenmiştim fiyatına göre çok iyi idi keşke bunun telefon modeli olsa da ben alsam diyordum bugüne kısmet miş. Ayrıca 501cg model numaralı bu da. Fakat işlemci normal modelden daha güçsüz. Arayüz akıcılığında oldukça iyi. Ve kutudan direk 4.4.2 olarak çıkıyor.

Hocam Sorması Ayıptır Sen Ne Kadara Aldın Telefonu? Bügün Mesaj Geldi Sanalpazar`dan 599 Lira imiş.

http://www.sanalpazar.com/Asus-Zenfone-5-8-Gb-Cep-Telefonu__isp38828321

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Evet bu modeli ben de bugün media markt dan aldım. İlk baş da ben de lite modeli zannetmiştim ama değil. Ekran çözünürlüğü ve ram aynı. İşlemci farklı depolama düşük ve çift sim kart var. Aslına bakarsak donanım geçen haftalarda a101 de satılan hometech 7" tablet ile aynı. O tableti çok beğenmiştim fiyatına göre çok iyi idi keşke bunun telefon modeli olsa da ben alsam diyordum bugüne kısmet miş. Ayrıca 501cg model numaralı bu da. Fakat işlemci normal modelden daha güçsüz. Arayüz akıcılığında oldukça iyi. Ve kutudan direk 4.4.2 olarak çıkıyor.

Hocam Sorması Ayıptır Sen Ne Kadara Aldın Telefonu? Bügün Mesaj Geldi Sanalpazar`dan 599 Lira imiş.

http://www.sanalpazar.com/Asus-Zenfone-5-8-Gb-Cep-Telefonu__isp38828321

629 TL ye aldım. Belirli bir yerden almam gerekiyordu orada da normal zenfone 5 kalmamıştı. Olsaydı normalini alırdım aslında.

• Merhaba hocam bende yurt dışından zenfone 5 aldım sorunsuz çalışıyor tek sorun güncelleme yapamadım birde davete galeriye v.g yerlere girdiğimde izin istiyor anlayamadım her seferinde yapıyor.nasıl hallederim

• OtoburPirana kullanıcısına yanıt
    millet 2.0 lısını bekliyor bize 1.2 li geldi asusu severim ama bu konuda kazık attı ülkeye

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

millet 2.0 lısını bekliyor bize 1.2 li geldi asusu severim ama bu konuda kazık attı ülkeye

Öyle oldu biraz evet. Ama ben şu an için memnunum bu fiyata alınan bir telefona göre. Aynı fiyat segmentinde discovery var. Windows phone lar hariç başka da doğru dürüst telefon yok. Discovery kullandım bu telefon discovery den çok daha iyi 1.2ghz olmasına rağmen.

Ve lolipop güncellemesini de alacak telefon asıl iş orada olacak gibi. Lolipop şimdiye kadar yapılmış en hafif ve en batarya dostu android.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 23 Ocak 2015; 13:52:14 >
  • 1.2 hardcore oyun severler harici yeterli, bu cihazda da batarya sarj sorunu var mı, işlemci farklı oldugu icin sonuc farklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

1.2 hardcore oyun severler harici yeterli, bu cihazda da batarya sarj sorunu var mı, işlemci farklı oldugu icin sonuc farklı olabilir.

Hocam Bana Göre Sarj Sorunu Yok Telefonda 2 Gündür Açık Hala %40 Sarj Var Resimde Görüldüğü Gibi Yalnız Aksama Kadar Elimde De Değil Telefon

http://i.hizliresim.com/6lvA60.jpg
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

1.2 hardcore oyun severler harici yeterli, bu cihazda da batarya sarj sorunu var mı, işlemci farklı oldugu icin sonuc farklı olabilir.

Hocam Bana Göre Sarj Sorunu Yok Telefonda 2 Gündür Açık Hala %40 Sarj Var Resimde Görüldüğü Gibi Yalnız Aksama Kadar Elimde De Değil Telefon

http://i.hizliresim.com/6lvA60.jpg

ekran süresi de koyabilirmisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.