Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın Aleyküm arkadaşlar, bugüne kadar bir harita mühendisi olarak çalıştığım zor şartlarda kazandığım parayı boşa saçmadım, bu sebeple artık ideos x5' imin ''beni bırak yoksa ben seni bırakacağım'' demesi üzerine elzem olan yeni telefon ihtiyacımı karşılamak için çok sayıda telefonu araştırdım. Sonunda Asus' ta karar kıldım. Arkadaşlar bizler bu telefonların üreticileri değil kullanıcılarıyız, bence benim telefonum seninkinden iyi demenin bir anlamı yok. Bence en kötü telefon sırf tasarımı dolayısıyla başkası için tercih sebebi olabilir. Neyse uzatmayalım;

1 batarya : Telefon elime dün saat 14:00 sıralarında geçti. 5 saat kadar ilk şarjdan sonra saat 19 ile saat 23 arasında telefonda ne varsa kurcaladım, wifi açık şekilde, internet, basit oyunlar, bolca fotoğraf, sonra sabaha kadar bir ara ve bu sabah 6 dan şu anki 20:30 a kadar geçen sürede wifi açık durumdayken epeyce bir video fotoğrafla geçen günlük kullanımdan sonra şu anda %20 şarzım var. Hiç kastıracak oyun yada program çalıtırmadığımı belirtmek isterim. Yani bir günü rahat çıkartacaktır.

2- Tasarım : arkadaşlar ben sadece netten fotoğraflarını görerek aldım ancak şu ana kadar gördüğm hiç bir telefonun tasarımı bu kadar hoş değildi. Aynı zamanda kullanılan malzeme gerçekten kaliteli. Kapasitif tuşların altındaki tırtıklı kısımdaki malzeme ve ele verdiği his bile bu telefona özenildiğinin bence bir göstergesi. Daha öncede dediğim gibi yalnızca kasası 699 tl eder.

3- Isınma : Telefonla çok uğraşssamda hiç fazlaca grafik isteyen bir uygulama çalıştırmadım, bun rağmen rahatsız edecek düzeyde olmasada telefonda ısınma oluyor. Bir arkadaşım bendeki iphon'dada oluyor desede benim ideos x5 hiç bi zaman bu kadar ısınmamıştı.

4- Ekran : Fazlaca söze gerek yok, harika.

5- Ses : Telefon kulakla güzel ses versede dışarı verdiği ses beni tatmin etmedi, ses yeteri kadar yüksek çıkmıyor, bu şekilde kullanıma ağırlık verenleri tatmin etmeyebilir.

6- Fotoğraf : Bence çok iyi ama görecelei tabi, en iyisi bir kaç örmek vereyim. 4mb üzeri resimleri ekleyemedim arkadaşlar. ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL )
     ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL )

7- Video : Yine bence çok iyi , örnek bir video çektim.

http://www.youtube.com/watch?v=KLYkTEVd0tk

Özet olarak vereceğiniz paraya değer bir cihaz arkadaşlar. Kullandıkça artıları eksileri iyice ortaya çıkacaktır elbette. Alacak arkadaşlar için söleyeyeyim beyaz rengi harika.
     ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL ) ASUS ZENFONE 5 İNCELEMEM ( DETAYLI DEĞİL )

• hocam teknosadan aldınız sanıyorum
    taksit yaptirdiniz mi ? değişik bir yolla yapiyolar sanırım ama biraz bilgilenmem gerek
  • Teknosada ING bank size tüketici kredisi veriyor. O krediyle telefonu alıyosun. Krediyide bankaya taksit taksit ödüyorsunuz.
  • Fotograf cekimleri iyi degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift sim kart ile test etme imkanınız var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 saatte mi Şarj oluyor yoksa ilk şarj diye uzun mu şarjda tuttunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaydogan

Fotograf cekimleri iyi degil.

beni memnun etti, sizin ne istedğinize bağlı elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

5 saatte mi Şarj oluyor yoksa ilk şarj diye uzun mu şarjda tuttunuz?

tabiki hayır, ilk şarz olarak uzun tuttum süreyi. telefonun şarz dolum süresi normal sürede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redcell

Çift sim kart ile test etme imkanınız var mı

çift sim kart Türkiye' de ki modellerde yok dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.