Şimdi Ara

asus zenfone 5 kullanıyorum ses sorunu!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ahize ses sorunundan servise verip sonuç alan oldu mu?
    Konuşurken karşı tarafın sesi cızırtılı geliyor, ortamda ses varsa kısmak mümkün olmuyor.
  • evet arkadaşlar ürünüm bu gün elime ulaştı servis formunda yazana göre pek bişley yapılmamış ama psikolojik midir bilmiyorum sanki eskisine göre daha fazla çıkıyor sesi.

Sizde bi gelişme varmı?
  • İlginç bir sorunmuş cidden bi cihazı formatlamayı deneseydiniz göndermeden önce. Belki müziğin kendisinden kaynaklıdır. Ben hiç karşılaştırma yapmadım ama dışarıda çaldığını farkettikten sonra sıkıntı yok benim için. Son sürüme güncel değilse ona da güncelleyin. Ahizede sesi açmayı denediniz mi? Bazen insan unutabiliyor. Eğer en sonda bile olsa düşük geliyorsa gönderin cihazı yetkili servise.
  • Merhaba arkadaşlar oncelikle zenfon 5 veya 6 daki ses sorununu kendim çözdüm gayet basit program yada hoparlörden alakasi yok tamamen kapakla alakalı.
    Öncelikle arka kapagi sökün alt hoparlor kismina denk gelen deliklere bi bakin eger orda bant gibi birsey varsa sökün.
    Soktukten sonra deliklere ufleyin veya hava tutun iyce acildigindan emin olun
    Eger yoksa bisey yine delikler zamanla pantoldan dolayı tikaniyor yine ayni işlemi yapin sorununuz cozulecektir
    Haydi hayırlı işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de Asus Zenfone 2 Laser 5" kullanmaktayım ve sesten ben de hiç memnun değilim. Ses çok az çıkıyor arka hoparlörden. Beklentilerimi hiç karşılamadı. Dışarıda bir video açtığınızda ses hiç duyulmuyor, kulağa tıkayıp dinlemek zorunda kalıyoruz. E o zaman da videoyu izleyemiyoruz.
    Çaresini bulan varsa söylesin lütfen.
  • ahize de hoparlör de berbat.
    servise gönderip de çözüme ulaşan var mı acaba?
    servise gönderip göndermeme konusunda kararsız kaldım.
  • Zenfone5 kinusurken sesim karsi tarafa gurultulu gidiyor.ama ben sesi hoparlore aldigimda karsiya giden ses duzeliyor.yazilimsal gibi gorunuyor.cozemedim henuz.garantiye verip 1 ay beklemek istemiyorum.baska cozum bulan varmi( calling ve wizard cozum olmadi)

• Gm 4 gibi bu da kronik sorunlu

Gm şarz soketi milleti uzmustu

Telefoncu'lar kazansın diye

En iyisi Iphone 5S

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.