Bildirim
•• ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) • 2018 • Ana Konu • Kullanıcı Kulübü Paylaşımları •• (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
hocam buraya gelmiş yazmada alalım şu telefonu yemek yiyordum,gine gitmişquote:
Orijinalden alıntı: orhuntus81
https://www.teknosa.com/urunler/125076773/asus-zenfone-5-64gb-akilli-telefon-gumus
Gümüş renk tekrar gelmiş
-
Kumpas alıp ölçecem gelince, Asus sitesinde 7.7mm yazmış yanlış hatırlamıyorsam, eğer 7.9 çıkarsa, dünyanın ilk 0.2mm lik davasını açacam asusa 😂😂😂quote:
Orijinalden alıntı: ..ScReaM
Evet o konuda bir kargaşa var ama 7.7 ile 7.9 mm arasında çok fazla bir fark yok hocam. Her ikisi de kabulümdür :)
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alemsiniz hocam yaquote:
Orijinalden alıntı: cengizguven61
Kumpas alıp ölçecem gelince, Asus sitesinde 7.7mm yazmış yanlış hatırlamıyorsam, eğer 7.9 çıkarsa, dünyanın ilk 0.2mm lik davasını açacam asusa 😂😂😂
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
100 ün üzerinde video izlemişimdir, her nekadar göreceli bir kavram olsada, bu modelin bütün güzelliğini ortaya çıkaran rengin GÜMÜŞ olduğunu düşünüyorum..quote:
Orijinalden alıntı: ByEVOL
Siyah rengin stokları yine bitti arkadaşlar, şuan sadece gümüş seçeneği mevcut elinizi çabuk tutun
Alıntıları Göster
Ön kısmı, kenarlar ve arka kısmın farklı renk tonlarının kontrastı mükemmel estetik bir görüntü oluşturuyor.. Gece mavisinde bu öyle değil.. Nasıl siyah renkli bir arabada ön tampon iyi durmazken, açık renk bir arabada, ön tampon ve tampon panjurlarının renk farklılığı o tamponun modelini ortaya çıkartıyorsa aynı mantık burda da geçerli.. Yinede alan bütün arkadaşlara ve bana hayırlı olsun.. 👍
(Len hiçbir markanın modeli bukadar sansasyon yaratamadı piyasaya çıkmadan 😃😃 Youtube da izlicek video bırakmadı millet 😂😂)
-
şu konuyu açtım hocam, beklerim :)
https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-5-ze620kl-incelemelerim-kutu-acilisini-yayinladim-devami-yakinda--132771840 -
-
Hocam bende siyah alışkanlık oluşturdu. Bana göre kullanılabilir en güzel renk. Tabi Zenfone 5 te ki gece mavisi ama olsun sonuçta koyu renkquote:
Orijinalden alıntı: cengizguven61
100 ün üzerinde video izlemişimdir, her nekadar göreceli bir kavram olsada, bu modelin bütün güzelliğini ortaya çıkaran rengin GÜMÜŞ olduğunu düşünüyorum..
Ön kısmı, kenarlar ve arka kısmın farklı renk tonlarının kontrastı mükemmel estetik bir görüntü oluşturuyor.. Gece mavisinde bu öyle değil.. Nasıl siyah renkli bir arabada ön tampon iyi durmazken, açık renk bir arabada, ön tampon ve tampon panjurlarının renk farklılığı o tamponun modelini ortaya çıkartıyorsa aynı mantık burda da geçerli.. Yinede alan bütün arkadaşlara ve bana hayırlı olsun.. 👍
(Len hiçbir markanın modeli bukadar sansasyon yaratamadı piyasaya çıkmadan 😃😃 Youtube da izlicek video bırakmadı millet 😂😂)
Alıntıları Göster
Kasa arkasındaki tasarım hani ışık vurunca çaprazlama şeklinde yansımalar oluyor ya arka tarafta, işte o yansıma koyu renkte çok daha şık duruyor. Belki de bana öyle geliyor :)
Sonuçta renk meselesi göreceli bir kavram. Neyse alan herkese hayırlı olsun, iyi günlerde kullansınlar inşallah..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 9 Mayıs 2018; 22:22:5 >
-
Teknosadan sipariş verenlerde sipariş durumu ne olarak görülüyor?
Bende hala tedarik ediliyor yazıyor da. -
Bende de öyle yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Han Bey
Teknosadan sipariş verenlerde sipariş durumu ne olarak görülüyor?
Bende hala tedarik ediliyor yazıyor da.
Yarın güncelleyecekler o vakit hocam.quote:
Orijinalden alıntı: ..ScReaM
Bende de öyle yazıyor.
Alıntıları Göster -
Hocam şu konu başlığındaki karakterlerden en baştaki iki tanesini silebilirsen süper olur. Mini ve mobilde konunun tamamının ne olduğu (yani ana konu olduğu) belli olmuyor. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım öyle olur hocam. Göreceğiz bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: Han Bey
Yarın güncelleyecekler o vakit hocam.
Alıntıları Göster
-
-
asus -
Bizimkiler Teknosa hocamquote:
Orijinalden alıntı: dr_divx
asus
İphone x sandım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yarın forum istanbul'a gidip inceleyeceğim, kafama yatarsa alırım hoşuma gitti çok. pubg performansı nasıl acaba ? sırf pubg için yeni telefon almayı düşünüyorum. elimde c8 var mediatek işlemcili, low ayarda dahi kasmalar oluyor. -
Düzeltim hocam, uyarı için teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: AlkanExclusive
Hocam şu konu başlığındaki karakterlerden en baştaki iki tanesini silebilirsen süper olur. Mini ve mobilde konunun tamamının ne olduğu (yani ana konu olduğu) belli olmuyor. Teşekkürler.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X