Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5 ZOR BİR SORU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok zor durumdayım. Daha önce samsung galaxy wonder telefonum vardı. Epey bir araştırmadan sonra geçenlerde Asus Zenfone 5 aldım. Telefonu birkaç gün kullandıktan sonra ekrana bakınca baş dönmesi oluşturmaya başladı. Şimdi ne zaman telefona biraz baksam hemen baş dönmesi, sersemlik yapıyor. Galiba dünyada bu sorunu yaşayan tek insan benim. Zenfone 5'in ekranı ayna gibi parlıyor, yansıma yapıyor. Baş dönmesinin sebebi o mu yoksa ekranın büyük olması mı anlamış değilim. Mat ekran koruyucu siparişi verdim. O gelince takıp tekrar deniycem. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Nasıl bir ekran koruyucu alsam sorun yaşamam. Yoksa teli mi değiştirmeliyim. Ciddi sorun yaşıyorum, dalga falan geçmiyorum. Lütfen yardım edin.

• ilteber05 İ kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de yaklaşık 1 haftalık bir Asus Zenfone 5 sahibiyim, ayrıca Zenfone 6'm da var. İkisinde de senin yaşadığın sorunu yaşamadım fakat senin anlattığına göre bana telefon ekranında bir sorun değil de sanki "ekran kalitesinde" bir sorun varmış gibi hissettirdi. Bizim evde Türk Telekom'un akıllı ev telefonu olan E4 de var ve aynen onun ekranına bakınca da senin dediğin kadar olmasa bile biraz gözlerimi rahatsız ediyor tabii. Ayrıca eskiden benim bir arkadaşımda (yaklaşık 1 yıl önce) LG marka bir telefon vardı ama tam olarak modelini bilmiyorum fakat beyaz bir telefondu. Aynen onun ekranına bakınca işte tam olarak senin dediğini yaşıyordum ve resmen şaşı bakıyormuş gibi hissettiriyordu. Eğer imkanın varsa "telefonun ekranını farklı açılardan göstererek" birkaç fotoğrafını çekip SS atabilirsen aynı şekilde kendi telefonumdan karşılaştırabilirim. Ayrıca telefonu neredeki hangi teknoloji mağazasından ve ne kadara aldığını da söyleyebilirsen çok daha iyi bir açıklama yapabilirim...

• Telefonumda hiçbir sorun yok. Sorun benim bedenimde, gözlerde. Telefonun ekranı muhteşem. Galaxy wonderın mat bir ekranı vardı. Zenfone 5 in canlı, parlak bir ekranı var. 720p de çözünürlük var. Sadece zenfone 5 te ekran aynı zamanda ayna gibi, karşısındaki görüntüyü yansıtıyor. Acaba bu yansıma olayı 3 boyutlu bir görüntünün ortaya çıkmasına sebep olup başdönmesini mi tetikliyor. Yoksa ekran büyük olduğu için falan mı. Ekran büyüklüğü etkilese laptop kullanırkende sorun yaşamam gerekiyor. Laptopta sorun yaşamıyorum. Bu arada galaxy wonder da TFT Dokunmatik 480p ekran varken zenfone 5 te HD İps 720p ekran var.
  • Parlakligi kisik kullan bir sure alistikca artirirsin gözünüzde bir problem olduğunu düşünmüyorum parlakligi azaltin gerekirse ekranin renk doygunluguyla oynayin bir sure sonra alisirsiniz geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlaklığı azalttım arttırdım her türlü denedim. Sorun çözülmedi. Halen aynı sorunu yaşıyorum. Galiba telefonu satcam.
  • Telefonda ekran çözünürlüğü değiştirmek için herhangi bir program var mı? Mesela ben telefonu 720p değil 480p kullanmak istesem bunu bir programla yapabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.