Bildirim
Asus Zenfone 5z [ANA KONU] Artık buradan devam (67. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ben format attım. Sorunsuz çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu
Önemli bir konu ve ben de muzdaribim.
Siz sıfırlama yaptınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 gün 1 sa bekleme ve 6 sa 4 dk ekran
Pil %15
10 güncellemesinden sonra hard reset attım sıkıntısız çalıştı. Sonradan sıkıntı çıktı ne olduysa. Aynısını 9 sürümünde yaşamıştım hard resetten sonra düzeldi. Şimdi yine mi sıfırlayacağım yaa
Asus da diğer üreticiler gibi planlı eskitme yavaşlatma yapmadan stabil bir sürüme otursun sonra güncellemeyeceğim.
Android 10 şimdilik güzel duruyor. Animasyonlar artmış telefon sanki bir tık yavaş geldi eskisine göre nedense ama daha yumuşak olmuş kullanımı.
Sizce ne zamandan sonra hiç bir şekilde güncelleme yapmamamız gerekir. Malum zenfone 6 çıktı yurtdışında.
Bu arada bu benim amiral gemisi olarak 6. Telefonum. Ve inanılmaz memnun kaldım. En son samsung galaxy s4 den bu kadar memnun kalmıştım.
Düzeltme: zenfone 5z Türkiye ye ilk gelen partiyi alanlardanım. 1.5 senedir hergün aktif kullanıyorum. Bir önceki cihazım lg g5 idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 22 Aralık 2019; 20:3:39 >
Andorid 10 ile yüz tanıma yavaş algılıyor. Sizde de durum böyle mi?
Ben de G5 ten geçtim hocam :)
Ben de cok memnunum. Hatta fiyatına göre (xiaomi haric) tek geçiyorum.
Neticede aynı sınıftaki cihazlar bunun fiyatının 2 katı idi fakat 2 kat özellik farkı yoktu tabi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni sürüm düzeltmesi acilen gelmeli. Telefonun kendi ekran görüntüsü ile ekran ss i alırken tel reset attı yine.
Ayrıca kulaklık ses çıkışı sorunlu idi kısıktı. Teli yeniden başlatınca düzeldi.
Reset sorunu olmasa idare eder sürüm ama reset olayı sıkıntı.
Yeni güncellemeden sonra kulaklıkla müzik dinlerken aşırı parazit duyuyorum öncesinde çok net bir sesi vardı böyle bir sorun yaşayan var mı.
Telefon görüşme kaydı da problemli.
Ya hic kayıt yapmıyor, ya da bozuk bir kayıt yapıyor.
Ama ben bu gibi hataları sürüm güncellemeyi yaptıktan sonra sıfırlama yapmamama bağlıyorum.
9 dan 10 a geçtiğimiz için fabrika ayarlarına teli çevirmende fayda var. Bende kayıtlarda sorun yok.quote:
Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu
Telefon görüşme kaydı da problemli.
Ya hic kayıt yapmıyor, ya da bozuk bir kayıt yapıyor.
Ama ben bu gibi hataları sürüm güncellemeyi yaptıktan sonra sıfırlama yapmamama bağlıyorum.
Bende o tür bir sorun yok. Kısık ses sorunu vardı. Telefonu yeniden başlatınca düzeldi.quote:
Orijinalden alıntı: anatamirci
Yeni güncellemeden sonra kulaklıkla müzik dinlerken aşırı parazit duyuyorum öncesinde çok net bir sesi vardı böyle bir sorun yaşayan var mı.
Bugün format attım ve kulaklıktaki parazit kayboldu. Bilginize, saygılarımla.
radyodaki cızırtı sesini çözebilen var mı acaba? Yurtdışı forumlarda da aynı sorundan hep bahsedilmiş -
Yüz tanıma sistemi eskisi gibi sağlıklı çalışmıyor. Sizde durum nasıl?
Ben de sorun yok.
(Henuz sıfırlama da yapmadim)
-
Ayarlar
Ekran
Sistem Navigasyonu
(Konu ile ilgili Her detay burada)
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X