Şimdi Ara

Asus Zenfone 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Zenfone 6 almayı düşünüyorum nereden bulabilir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Çoğu mağazalarda teşhir ürünü var.

• xGENCx X kullanıcısına yanıt
    Zenfone 6 Türkiye'de çıktığından beri yüklü bir stokla giriyor, ardından hemen satılıp bitiyor, sonra bekleme dönemi başlıyor. Şu anda da bekleme döneminde. Ben ağustos ayında ilk iren stoklardan alamamıştım. Kasıma kadar bekledim. Ben aldığımda her yerde doluydu. Sonra bitti, sonra yine geldi. Bu aralar gelmesi yakındır herhalde, epeydir yok. Bu arada Zenfone 2 piyasaya çıkacak yaza doğru. Belki o çıkmadan önce çıkar yeniden. Bir de Zenfone 6 lar için Lolipop sürüm gelecek ay sonunda. Belki de yeniler direk lolipopla gelecektir, o nedenle bekletiyor olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jass

Zenfone 6 Türkiye'de çıktığından beri yüklü bir stokla giriyor, ardından hemen satılıp bitiyor, sonra bekleme dönemi başlıyor. Şu anda da bekleme döneminde. Ben ağustos ayında ilk iren stoklardan alamamıştım. Kasıma kadar bekledim. Ben aldığımda her yerde doluydu. Sonra bitti, sonra yine geldi. Bu aralar gelmesi yakındır herhalde, epeydir yok. Bu arada Zenfone 2 piyasaya çıkacak yaza doğru. Belki o çıkmadan önce çıkar yeniden. Bir de Zenfone 6 lar için Lolipop sürüm gelecek ay sonunda. Belki de yeniler direk lolipopla gelecektir, o nedenle bekletiyor olabilirler.

Yorumunuz için teşekkürler, mecbur bekleme kalacağız bu arada Zenfone 2'ye de bir göz atarız :)
  • bence zenfone 2 gelince zenfone 6 üretimi biticek
  • Önümüzdeki haftayı bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda gelir ama elini çabuk tut.
  • Bir çok yeri araştırdım fakat hiç bir yerde bulamadım genel olarak bana o telefonun fabrika çıkışında sorun çıktığını ve pek fazla rağbet görmediğini bu yüzdende asus zenfone 6'yı üretimden çektiğini söylediler ne kadar doğrudur acaba ?
  • zenfone 6 genelde kamera sorunu oldugu ıcın pıyasadan çekıldı kaba bır telefon 5 daha guzel gıbı tabı bu kendı fıkrım kullandığım ıcın dıyorum. 5 sıfır almayı dusunursenız pm atabılırsınız yardımcı olurum.
  • BySaNCeZ kullanıcısına yanıt
    Ya bir yürü.
  • simcard mısın hafıza kartımısın nesın sana bişi diyen oldumu? işine bak adam bişi sormuş ona cevap verdim ne atlıyon hayırdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.