Şimdi Ara

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.151
Cevap
151
Favori
680.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xxassistant acaba bu işlemcilere destek verirmi ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynch_lol

hocam pek bilgim yok bu root konusunda telefona ne gibi + ları var ?

kardeşim root cihazının tüm yetkilendirmelerini tanımlar. marketten özel yetkilerle çalışan tüm uygulamaları rhatlıkla kullanabilirsin ve buna benzer yüzlerce güzellik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatcher1982

quote:

Orijinalden alıntı: Lynch_lol

hocam pek bilgim yok bu root konusunda telefona ne gibi + ları var ?

kardeşim root cihazının tüm yetkilendirmelerini tanımlar. marketten özel yetkilerle çalışan tüm uygulamaları rhatlıkla kullanabilirsin ve buna benzer yüzlerce güzellik :)

http://www.asus.com/tr/Tablets_Mobile/ZenFone_6_A600CG/HelpDesk_Download/ bu adresteki güncellemerin hangisi bizim için ki ?

Sürüm V1.17.40.17(CUCC)
    Sürüm V1.17.40.17(CN)
    Sürüm V1.17.40.16(WW)
    Sürüm V1.17.40.16(TW)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ_OZKAN -- 22 Ağustos 2014; 15:55:37 >

• DJ_OZKAN D kullanıcısına yanıt
    kardeşim ww olan bizim içindir.
  • Snatcher1982 kesinlikle haklısın.

DJ_ozkan WW olan dosya
  • quote:

ve cihazım rootlandı ...

Fm radyo açılıyor mu? Zf5 konusunda açmışlar. Asus'un destek sayfasında bile nasıl kullanılacağını anlatmışlar.

Az önce müşteri hizmetlerini aradım ama ısrarla fm radyo donanımda yok diyor. Halbuki bize apk lazım sadece. Zenfone 6'nın Fm radyo apksını bulmamız lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: funkan

quote:

ve cihazım rootlandı ...

Fm radyo açılıyor mu? Zf5 konusunda açmışlar. Asus'un destek sayfasında bile nasıl kullanılacağını anlatmışlar.
    http://www.asus.com/tr/support/FAQ/1006709
    Az önce müşteri hizmetlerini aradım ama ısrarla fm radyo donanımda yok diyor. Halbuki bize apk lazım sadece. Zenfone 6'nın Fm radyo apksını bulmamız lazım.

fm radyo eklendi resimler birazdan :)

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatcher1982 -- 22 Ağustos 2014; 16:36:50 >

• arkadaşlar çok güzel çalışıyor bir tuşla hoparlöre sesi verebiliyorsun haberiniz olsun

birde cihazıma font değiştirici uyguladım

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatcher1982 -- 22 Ağustos 2014; 16:48:01 >

• quote:

arkadaşlar çok güzel çalışıyor bir tuşla hoparlöre sesi verebiliyorsun haberiniz olsun

birde cihazıma font değiştirici uyguladım

★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ ★ Asus ZenFone 6 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

hocam bu root yapma olayını anlatırmısın ? birde bu root olayını yapınca zenıu değişiyor mu ? yani görsellik veya kameradaki modlar vs etkiliyor mu detaylı bir açıklama yaparsan seviniriz herkesin bu konuda bilgilenmesi iyi olur :)

• Ha şöyle yahu başlığa biraz hareket gelsin :)

Dayanamadım ben de rootladım arkadaşlar...
  • DJ_OZKAN D kullanıcısına yanıt
    root dan sonra cihazında hiçbir şekilde değişiklik olmaz..

paylaştığım root dosyasını kur

tüm bağlantılarını kapat uçak moduna al ve wifi şifresi v.s kayıtlıysa unuta tıkla ve şifreleri xihazdan kaldır

sonrasında programı çalıştır ve üstten super su yu seç ,en alttaki bara tıkla ve root işleminin sonlanmasından sonra ekranda device restart yazacak cihazı kapatıp açın

eğer menüde supersu yüklü değilse bunuda marketten indirip açın işlem tamamdr.eğer rootu silmek istersen aynı programı kullanabilir veya supersu programından unroota tıklayarak rootu kaldırabilirsin çok basit. dikkat etmen gereken en önemli konu tüm bağlantıların kapallı olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judasjudas

Ha şöyle yahu başlığa biraz hareket gelsin :)

Dayanamadım ben de rootladım arkadaşlar...

kardeşim istediğin zaman kaldırabilirsin tadını çıkart ben birde özel bir ses yükseltme yazılımı var onu bizim cihazda deneyeceğim eğer başarılı olursam paylaşacağım sizlerle diğer ciazlrımda kullanmıştım felaketti :) ve tabiki bu tip özel uygulamalar hep root isterler ... :) bu arada fontumu beğenenler font installer programından font listesinden sony scetch i tıklayıp uygulaya bastıktan sonra yeniden başlatırsanız fontunuz kullanılmış hale gelir :)
  • snatcher1982 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle... Ses yükseltme yazılımını da merakla bekliyorum...

Birde roottan sonra marketten Titanium Backup indirmeyi unutmasın diye ekle istersen üstteki mesajına sonra radyo niye çıkmadı diye sormaya başlayacaklar çünkü :)
  • judasjudas kullanıcısına yanıt
    <!--ok-->

neyse senden göreeceklerdir herhalde :))) kardeşim şimdi bataryam 100 olunca diğer cihazlarımda kullandığıum ve kesinlikle başarılı olduğunu bildiğim bir calibration programınıda deneyeceğim onuda yazarım ;) iyiki root varmış yawww :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatcher1982 -- 22 Ağustos 2014; 17:19:45 >
  • 6" gereksiz buyuk o kadar buyuk ekrana 720p olmamis zenfone 5 iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

6" gereksiz buyuk o kadar buyuk ekrana 720p olmamis zenfone 5 iyidir

5 incde kitap okunmuyor kardeşim :)
    Çok iyi olur çünkü bu cihazlarda en çok kalibrasyon sorunu var galiba benim gördüğüm kadarıyla...
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    Siz kendi kişisel ihtiyacınıza göre 5 tercih etmişsiniz bizde kendi ihtiyacımızı belirleyip 6 tercih ettik.
  • judasjudas kullanıcısına yanıt
    benim cihazda sorun yok ama dahada iyi olabilir bunun için şansımı zorlamak istiyorum :) hatta zorlayacağız ...

reklamlardan kurtulmak için yükleyin gençler :

f-droid.org
    404 Page Not Found | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository
    https://f-droid.org/repo/org.adaway_48.apk

dosyaları indir ve reklam engellemesini uygula tıklayın işlem tamamdır

ROOT gereklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snatcher1982 -- 22 Ağustos 2014; 17:45:18 >

hocam Allah senden razı olsun valla :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.