Şimdi Ara

asus zenfone 6, lg g2 mini, htc desire 616,lg g3 beat. hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haftaya telefon almayı düşünüyorum. 900 tl lik butçem var.bu telefonları begendim ama hangisini alacagıma karar veremedim. asus zenfone 6- çok büyük olması biraz düşündürdü. htc desire 616 lg g2 mini lg g3 beat.yardımcı olursanız sevinirim. 900 tl ye kdr önerebilecegniz tlfnları yzarsnız sevinrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi cevap verin artık ya

• Hocam öncelikle sakin olun
    telefona gelirsek zenfone 6 iyidir aralarında ama çok büyük dersen zenfone 5 al kafan rahat etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Hocam öncelikle sakin olun
    telefona gelirsek zenfone 6 iyidir aralarında ama çok büyük dersen zenfone 5 al kafan rahat etsin

hocam ben bu iki telefon arasındaki farkları bilmiyorum. bi açıklayabilir misin acaba?

• Özellik ve kalite olarak zenfone derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer9696

quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Hocam öncelikle sakin olun

hocam ben bu iki telefon arasındaki farkları bilmiyorum. bi açıklayabilir misin acaba?

Hocam işlemci ve ram aynı. Onun dışında;

Zenfone 5 Zenfone 6

5 Inc ekran 6 inç ekran
    8mp kamera 13 MP kamera
    2110 mA pil 3300 mA pil

Farklar bunlar hocam.

• cok guc farkları yok aslında kamera oncelıgın ıse g3 beat al,ama doannım acısından bakarsan androıd gıbı ram tuketen bır ekosıstem ıcın o fıyata zenfonedakı 2 gb ram buyuk avantajdır,asus kalıtesı.
  • Ben Asus zenfone 6 ve Htc 616 kullandım.Şu an Htc 616 var bende ve şunu söyleyebilirim Asus zenfone bunun yanında çocuk oyuncağı kalıyor.Antutu testlerinde Zenfone 6 güncelleme sonrası 21.000 puan Htc 616 27.000. Htc 616 sorunsuz oyun oynatıyor,Saf android kullanıyor gibi ram çok çok yetiyor.Asus Zenfone 6 köpekbalığı oyununda bile hafif hafif kastırıyordu. Bu benim deneyimlerim başka görüşlere de saygım var ancak ben kesinlikle HTC 616 derim.Htc 616 eksileri ses kalitesi düşük ancak Asus Zenfoneda düşük,4 Gb dahili hafıza az ancak uygulamaların çoğunu Sd karta yüklüyor sorun olmuyor.
  • bence Desire 616 harika bir telefon. üstelik şimdi fiyatı da düşmüş. saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.