Şimdi Ara

asuscular yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir tanıdık cuma günü bim'den asusu k5f2 almı. düne kadar iyi çalışıyordu dün ilk defa internete girdik ve windows güncellemeleri yüklendi
    bugün bilgisayarı açtığımızda windows logosuna kadar ilerliyor fare hareket ediyor fakat açımıyor güvenli mod sayfasını veya biosa da giremeyiorum beceremedim lütfen güvenli mod tuşu hangisi biosa nasıl girecem ( not : asus yazısından sonra altta del tuşu veya f2 ye bas gibi bir yazı belirmiyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: davutn

arkadaşlar bir tanıdık cuma günü bim'den asusu k5f2 almı. düne kadar iyi çalışıyordu dün ilk defa internete girdik ve windows güncellemeleri yüklendi
    bugün bilgisayarı açtığımızda windows logosuna kadar ilerliyor fare hareket ediyor fakat açımıyor güvenli mod sayfasını veya biosa da giremeyiorum beceremedim lütfen güvenli mod tuşu hangisi biosa nasıl girecem ( not : asus yazısından sonra altta del tuşu veya f2 ye bas gibi bir yazı belirmiyor)

hocam moralini bozmak istemiyorum da o bilgisayarı alanların çoğu iade etmişti birkaç kişide daha sıkıntı çıkarmıştı sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.