Şimdi Ara

ASVEQ01.DAT (VCD) dosyalarında IRQL NOT LESS OR EQUAL hatası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hemen sorunuma geçeyim;

----------------------------------------------------------------------------------
    amd sempron 3000+ işlemci
    msi k8n neo v2.0 anakart
    kingston (kvr400x64c3a) 512x2 mb ddr 400 ram (333 mhz de çalışıyorlar 400 mhz de takılma yapıyorlar. biri çift diğeri tek yüzlü aynı marka model vs.)
    [TCL:3 TRCD:3 TRAS:7 TRP:3 (1T Timing) sanırım]
    40 +80 gb 2 adet ide samsung hdd
    128 b msi geforce fx5200 ekran kartı
    lg dual dvd-rw
    ----------------------------------------------------------------------------------
    yukarda yazdığım sistemimde sadece vcd takıtığımda ve içindeki asveq01.dat dosyasının üstüne geldiğimde ( sağ veya sol tıklamada dahil)
    mavi ekran hatası ile karşılaşıyorum.

HATA:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

STOP: 0X0000000A (0x00000000, 0x00000002, 0x00000000, 0x80506FAD)

Diğer herhangi bir uygulamada bu tip bir sorunla karşılaşmıyorum , yada herhangi bir cd açmaya çalışmamda.
    Sadece VCD lerde içindeki klasörlerin herhangi birini açsam ve içindeki (uzantısı ne olursa olsun) bir dosyanın üstüne fare imlecini getirsem
    hemen mavi ekran.

şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muygunol -- 16 Mart 2009; 15:13:42 >

• Donanımla ilgili bi problem olabilir en iyisi başka bi bilgisayarda testet sonra kablosunun değiştir bide öle dene
  • diğer bilgisayarlarda vcd formatlı medyaları açma sorunum yok sadece bu makinada bu tip birşey ile karşılaşıyorum.

vcd harici herşeyde iyi çalışan makina vcd lerde hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muygunol -- 16 Mart 2009; 15:34:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.